Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
7,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:274589
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 18.06.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

ANOTĀCIJA
Kursa darba mērķis ir sniegt nelielu ieskatu par MS Excel funkcijām, galvenokārt, apskatīt populārākās finanšu funkcijas, sastādot piemērus un risinot tos.
Darba pirmajā nodaļā tiek sniegta pamatinformācija par MS Excel programmas atvēršanu un darba vidi, galvenokārt, ka atrast un izpildīt komandu Insert Function. Savukārt, darba otrajā nodaļā, tiek aplūkotas MS Excel programmas finanšu funkciju kategorija – populārākās finanšu funkcijas: PV, PMT, RATE, NPER, FV , un ar piemēriem parādīta to izmantošana uzdevumos.
Nobeigumā autore izdarījusi secinājumus, kas radušies, iepazīstoties ar izmantoto literatūru un darba rakstīšanu.


SECINĀJUMI
Autore sava darbā ir aplūkojusi populārākās finanšu funkcijas: PV, PMT, RATE, NPER, FV , un ar piemēriem parādīta to izmantošana uzdevumos. Ir konstatējusi, ka izmantojot Microsoft Office Excel programmā finansiālās funkcijas ir ātri un viegli izrēķināt dažādus ekonomiskos lielumus: kredīta un depozīta procentu likmes lielumu, atrast ieguldījuma sākuma vērtību, uzzināt periodisko maksājuma lielumu, vai to termiņu.
Cilvēki ikdiena varētu to izmantot plānojot paņemt kredītu, vai veikt uzkrājumu, piemēram, ja grib uzkrāt konkrēto naudas summu, noteikta laika periodā var uzzināt kādu naudu jāiegulda ik mēnesī. Protams, lai to pielietotu vajag darba pieredze ar Microsoft Office Excel programmu, tāpēc autore cenšas viegli un ar piemēriem parādīt kā jārēķina finanšu funkcijas izmantojot dialoga logu Insert Function.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties