Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:273050
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 24.05.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Vēl pirms dažiem gadiem vārds „etiķete” neizraisīja īpašu interesi, jo saistījās ar kaut ko smalku, reti sastopamu, pieejamu tikai izredzētajiem. Toties šodien etiķetes un starptautisko pieklājības normu ievērošana ir mūsu ikdienas sastāvdaļa. Tā ir nepieciešamība, kas sekmē sadarbību, palīdz veiksmīgāk kārtot darba jautājumus un uzlabot attiecības ar partneriem. Katram lietišķajam cilvēkam, kurš domā par savu biznesu un karjeras nākotni, to ir labi jāiegaumē. Un to jāsaprot arī visiem biroju darbiniekiem, jo klientu un partneru saskarsme ar iestādi diezgan bieži sākas tieši ar šiem cilvēkiem.
Ignorēt etiķetes principus un uzvedības normas nozīmē tīši izjaukt pieņemtās attiecību normas un komunikācijas dalībnieku izvirzītos mērķus. Atteikties no gadsimtos pārbaudītām un vispārpieņemtām normām nebūtu prātīgi, jo īpaši tādēļ, ka tādējādi nāktos atteikties arī no ētiskām un estētiskām vērtībām, kas attiecas uz ikvienu uzvedības standartu.
Diemžēl ir ne mazums cilvēku, kuri uzskata, ka ievērot uzvedības normas nozīmē sevi pazemot. Viņiem šķiet, ka pievērst uzmanību tam, kā ģērbties, sēdēt, ēst, sasveicināties, sagaidīt un pavadīt viesus, ir laika tērēšana sīkumiem.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties