Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:272280
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 26.03.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt


Vadošais tips: labs ražotājs, nobriedusi, praktiska, loģiska, formāla. Stipra personība. Uzņemas risku, ir drosmīgs, aktīvs. Dažreiz var kļūt pārāk ass, neņemt vērā citu uzskatus, kļūt egoistisks, arī aizdomīgs, spītīgs un agresīvs. Viņam ir svarīgi, lai darbinieki labi izmanto darba laiku, lai tie runātu par darba uzdevumiem un rezultātu. Viņam ir svarīgi, lai pret viņa statusu tiktu izrādīta cieņa, lai būtu skaidrs mērķis, lai mazāk konkurētu ar viņu.

No šī saraksta varu droši apgalvot, ka man personīgi piemīt tādas īpašības kā praktiska un loģiska. Praktiskā, jo bieži vien mani praktiska daļa interesē daudz vairāk nekā teorētiskā. Arī interesantāk ir nodarboties praktiski ar kaut kādām lietām un mēģināt izdarīt pašai, pamēģināt kaut ko jaunu. Teorija, protams, arī ir vajadzīga, bet man personīgi viņa ir vajadzīga minimāli – tik daudz, lai es saprastu ko tieši man vajag darīt praktiski un viss. Loģiskā tāpēc kā darbojos loģiski vienmēr. Jebkurā situācija „ieslēdzas” loģiskā domāšana.
Par apgalvojumu „stipra personība” varu pateikt, ka neviens cilvēks nevar būt stiprs visās jomās, kā arī es. Man nav vēl tik daudz dzīves un darba pieredzes, lai es sevi nosauktu par stipru personību, es nezinu kurā jomā es esmu stiprāka par citu.
Drosmīga esmu, bet arī ne visās darbībās un ne ar katru. Risku diezgan bieži patīk uzņemties, un bieži tieši tās bija palīdzējis uzvarēt. Viennozīmīgi – esmu aktīva. Patīk darīt, darboties, nesēdēt uz vietas.
Egoistisks – jā, jo, domāju, lielu lomu spēlē arī tas, ka esmu vienīgais bērns ģimene, kā arī katrs no mums nedaudz ir egoistisks. Bieži domāju tikai par sevi, bet tam, kam patiešām vajadzīga palīdzība, neatteikšu nekad. Agresīva palieku tad, kad cilvēks nesaprot to, kas ir ilgi un cītīgi viņam skaidrots. Nevaru pateikt kurā tieši brīī palieku agresīvā, dažreiz tas notiek ātrāk, dažreiz esmu pacietīga līdz galam.
Man ir svarīgi, lai darba kolektīvā būtu miers un savaldība un, lai sarunas notiktu tikai un vienīgi par darbu. Kaut arī esmu strādājusī par parasto darbinieku, nevis par vadītāju, tāpāt, nekad nebija paticis, kad kolēģi savā starpā sarunājās par personīgo dzīvi un personīgām …

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1135183
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties