Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:270089
 
Vērtējums:
Publicēts: 25.01.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Rodžersa atmiņas saistās ar māju, kurā ir ļoti ciešas ģimeniskas saites, bet ar stingru un bezkompromisu reliģiozi ētisku atmosfēru. Ceturtais bērns sešu bērnu ģimenē. Vecāki ļoti rūpējās par bērniem un domāja par viņu labklājību. Rodžersa vecāki uzskatīja un viņš bija ar viņiem vienisprātis, ka viņi nav līdzīgi ne vieniem citiem, tas izpaudās arī tajā, ka nelietoja alkoholu, nedejoja, neapmeklēja teātri, maz kontaktējās ar apkārtējo vidi un daudz strādāja. Viņš pat uzskatīja, ka gāzēts ūdens satur grēcīgus aromātus. Viņi lieliski pavadīja laiku ģimenē, bet neuzturēja ciešas attiecības ar citiem cilvēkiem. Bija jauks, vientuļš puisis, kurš bez pārtraukuma mācījās, lasīja un vidusskolas laikā tikai 2 reizes gāja uz tikšanos. Kad Rodžersam bija 12 gadi, vecāki iegādājās fermu un viņi pārcēlās uz turieni. Tam bija 2 iemesli – 1. tēvs kā veiksmīgs biznesmenis vēlējās sev fermu kā hobiju, bet svarīgākā 2. vecāki uzskatīja, ka ģimenei, kurā ir pusaudži, jābūt pēc iespējas tālāk no pilsētas kārdinājumiem. Tur viņam bija divas aizraušanās, kas atstāja iespaidu uz profesionālo darbību. Viņš aizrāvās ar naktstauriņiem. Rodžers tos audzēja mājās. Tēvs vēlējās, lai ferma attīstītos pēc pēdējiem zinātnes sasniegumiem, tādēļ iedrošināja savus dēlus attīstīt veiksmīgu uzņēmējdarbību, tādēļ brāļi sāka audzēt cālīšus, sivēnus, teļus un jaundzimušos jērus. Nodarbojoties ar lauksaimniecības darbiem, veicot selekcijas, viņam parādījās patiesa interese par zinātni.
Koledža
Studēja lauksaimniecību Viskoncinas koledžā. Divu gadu laikā Rodžersa profesionālās intereses mainījās. Kādas konferences laikā, kurā tika risināta reliģijas nozīmība mūsdienās bija emocionālās pārdzīvojums un no agronoma profesijas Rodžers pārgāja uz svēto kalpošanu. Nomainīja agronomijas priekšmetu uz vēsturi, domādams, ka pēdējais būs labāks izglītībai.
Vecākajā kursā viņu izvēlējās kā dalībnieku starptautiskā kristietības federācijas konferencē, kura notika Ķīnā. Tā bija svarīga pieredze. Domādams, par vāciešiem un frančiem, kuri ticēja atšķirīgām reliģijas doktrīnām, viņš nonāca pie secinājuma, ka arī viņš domā citādāk nekā vecāki un ka viņiem nav pa ceļam. Tas izmainīja savstarpējās attiecības, vecāki nodarīja sāpes, bet tieši tajā laikā Rodžers kļuva par patstāvīgu, neatkarīgu cilvēku. Viņam bija 20 gadi.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1140994
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties