Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:267381
 
Vērtējums:
Publicēts: 24.02.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Vai ceļošana un tūrisms ir vienīgi bagāto izprieca? Pēc autora domām, lai kārtīgi atpūstos un maksimāli izbaudītu dabas skaistumu, nebūt nav nepieciešams daudz naudas. Pirms sākt plānot kārtējo atvaļinājumu siltajās zemēs, pie okeāna, zem palmām....ir jāpaskatās apkārt! Arī šeit, Latvijā, ir ļoti daudz skaistu vietu, kuras dzīvojot šeit ir jāapmeklē. Taču tā ir gaumes lieta.
Arī tas, kādā veidā cilvēki labprātāk ceļo, katram iedzīvotājam atšķiras. Daudzi labprāt ceļo ar autobusu, kur jau iepriekš tūrisma aģentūra ir izplānojusi noteiktu maršrutu, un ceļotājiem atliek tikai atpūsties un gūt baudu no jaunām, skaistām vietām. Bet daudziem patīk ceļot pašiem ar savu auto, kā arī pašiem izvēlēties piemērotāko maršrutu. Taču mūsdienās vairākums iedzīvotāju izvēlas ceļot, ar viņuprāt visērtāko un drošāko transportu, lidmašīnām. Autore daļēji piekrīt. Tas ir ātri, ērti un arī aviobiļešu cenas ir pieņemamas.
Mūsdienās tūrisms ir attīstījies ļoti augstā līmenī. Jebkurš cilvēks var atrast sev piemērotāko atpūtas veidu, vietu, kā arī cenu. Piemēram, ļoti aktuāli ir ceļot ar kuģiem vai prāmjiem. Tas ir braukt kruīzos. Šie ceļotāji vēlas izbaudīt eksotiskas vietas. Protams, daudzi izvēlas atpūsties dažādos kalnu slēpošanas kūrortos, sanatorijās, braukt izbraucienos ar riteni, iet pārgājienos utt. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties