Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:264763
 
Vērtējums:
Publicēts: 20.11.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 8 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Manis izvēlētā firma ‘’Vinakoper’’ pārstāv pārtikas rūpniecības, precīzāk dzērienu, tieši vīnu nozari. Vīnu nozare ir pietiekami populāra un ienesīga visā pasulē, ko var secināt pēc dažādos veikalos plašā piedāvājumu klāsta Īpaši nozīmīga tā ir lietpratējiem, svarīga arī cilvēkiem, kas nespēj iedomāties savas vakariņas bez sarkanvīna glāzes. Katram vīna nozīme ir sava. Par to, lai sniegtu mums šo vīna baudījumu, rūpējas dažādas firmas. Viena no vīna ražotāja valstīm ir arī Slovēnija.

Slovēnijas vīnu nozares vispārējs raksturojums

Slovēnija atrodas ideālā klimata zonā, ar Adriatikas jūras daļu tās rietumu robežā, Alpu kalnu ieskauta ziemeļu robežā, ar kuru palīdzību tiek pasargāta no skarbākajiem vējiem, kā arī no vasaras karstajām tveicēm. Savukārt alpu austrumu nogāzes sniedz lielu ciparu labu vīnaudzēšanas vietu, kas tiek grupētas trijos galvenajos vīnogu audzēšanas reģionos, atšķiroties mikroklimata, augsnes sastādīšanas un vīnogu audzēšanas tradīciju ziņā: Podravje, Posavje un Primorje. Gada vidējā raža šajos reģionos sasniedz starp 800,000 un 900,000 hektolitrus vīna, no 21,600 hektāriem lielas teritorijas.
Šodien Slovēnijas daba vīnogu audzēšanai ir īpaši piemērota, lai producētu augstas un ļoti augstas kvalitātes vīnus, kuri dominē, tikai kādi 30% vīnu Slovēnijā tiek producēti kā galda kategorijas. Kvalitāti nodrošina lielais mazo ražotāju cipars-reģistrēti tie ir ap 400 un tikai tie, kas ražo un izplata tikai savus vīnus. …

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties