Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:258800
 
Vērtējums:
Publicēts: 23.09.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Savā ziņā demokrātija pārtop par totalitārismu. Manuprāt, totalitārisms ir slikta lieta, tādēļ nedomāju, ka ir daudz iedzīvotāju, kas arī vēlētos to attīstīt Latvijā. Palielināt interesi iespējams varētu tikai tad, ja uzrastos tiešām kāda viena persona, kura Latvijā kļūtu par autoritāti un sabiedrības iemīlētu cilvēku, kam tā uzticas un vēlētos, lai noteiktā persona valdītu un būtu redzama, dzirdama daudz biežāk, tad iespējams nedaudz popularizētos totalitārisms. Mazināt interesi būtu ļoti grūti, jo, manuprāt, jau šobrīd tā tiešām ir ļoti maza.
Esmu sapratusi, ka jebkura subkultūra, tai skaitā Skinhedi, ir attīstījusies sen un tas nav tikai ārējs ietērps vai mūzikas stils, tā ir dziļa iekšēja pārliecība. Goti, metālisti, panki, emo un reperi- katram savi uzskati, dzīves skatījums un pārliecība. Tikai šis ārējais veidols norāda uz iekšējo. Tieši Skihedus raksturo kā agresīvus, neiecietīgus, egoistiskus un drūmus. Es personīgi tam pilnīgi piekrītu, jo uzskatu, ka agresivitāte nav veids kā atrisināt jautājumus, kur nu vēl šādus viņu nepatikas jautājumus. Es zinu, ka pati no viņiem baidos un iesaku arī citiem būt uzmanīgiem, jo viņi īsti robežas un mēru nepazīst. Man rodas iespaids, ka viņiem jo tālāk, jo trakāk. Uzskatu, ja viņus pētītu dziļāk, atklātos kādas psiholoģiskas problēmas kādēļ cilvēki ir pievienojušies šai interešu grupai un kļuvuši tik drūmi, neapmierināti un agresīvi. Arī viņu skūtās galvas, spēcīgie apavi un suņu ķēdes ap kaklu norāda jau uz to. Cerams, ka daudzi cilvēki turpmāk necietīs no viņu vardarbības.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1334059
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties