Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:251083
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 22.07.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    4
2.  Tūrisma operatoru un aģentūru darbības specifika, funkcijas    6
3.  Tūrisma operatori un aģentūras Jelgavā    9
4.  Tūrisma operatoru un aģentūru darbības analīze    17
4.1.  Sadarbība ar tūroperatoriem    17
4.2.  Reklāmas izmantošana    18
4.3.  Pakalpojumu kvalitāte    18
4.4.  Konkurence un aģentūru popularitāte    19
4.5.  Tūrisma aģentūru darbības problēmas    21
  Secinājumi un priekšlikumi    22
  Izmantotās literatūras un avotu saraksts    24
Darba fragmentsAizvērt

Latvijā ir daudz un dažādu tūroperatoru un tūrisma aģentūru ar plašu piedāvāto pakalpojumu klāstu, bet tā kā darba autore dzīvo un strādā Jelgavā, darba mērķis bija izpētīt un iegūt informāciju par tūrisma operatoru un aģentūru Jelgavā darbību un tās nozīmīgumu.
Lai sasniegtu izvirzīto darba mērķi, autore veica vairākus secīgus uzdevumus: iepazinās ar teorētiskajām atziņām par tūrisma operatoru un aģentūru darbības specifiku un funkcijām, iepazinās ar Jelgavā esošo tūrisma firmu darbību un piedāvātajiem pakalpojumiem, izpētīja un izvērtēja firmu piedāvāto pakalpojumu pieprasījumu pašlaik Jelgavas iedzīvotāju vidū, noskaidroja pašlaik esošās problēmas tūroperatoru un aģentūru darbībā. Pētījuma rezultātā radušies secinājumi kalpoja par pamatu vairākiem autores priekšlikumiem par tūroperatoru un tūrisma aģentūru darba pilnveidošanu.
Lai precīzāk un veiksmīgāk būtu iespējams iegūt nepieciešamo informāciju, autore darba ietvaros izstrādāja aptaujas anketas, kuru mērķauditorija bija gan Jelgavas tūrisma aģentūras, gan Jelgavas iedzīvotāji, kuri ir potenciālie aģentūru klienti un pakalpojumu izmantotāji un spēja sniegt objektīvāko informāciju par savām vēlmēm, zināšanām un pieredzi tūrisma pakalpojumu izmantošanā. Savukārt tūrisma firmām domātā aptaujas anketa tika izmantota ar mērķi noskaidrot to informāciju, kura neparādās masu saziņas līdzekļos vai oficiālā statistikā.
Pētījums tika veikts gan elektroniskā veidā, gan personiski. Aptaujas anketa, kura bija paredzēta tūrisma firmām, tika nosūtīta uzņēmumiem elektroniski pa e – pastu, paskaidrojot aptaujas nepieciešamību un mērķi. Aizpildītās anketas tika nosūtītas atpakaļ autorei trīs darba dienu laikā.
Studiju darba izstrādāšanas procesā autore iepazinās ar ļoti plašu, nozīmīgu un svarīgu informāciju, kas ļāva veiksmīgāk izanalizēt un novērtēt Jelgavas tūrisma operatoru un aģentūru darbības pamatprincipus, kā arī noskaidrot galvenās problēmas firmu darbībā. Objektīvāku informāciju palīdzēja iegūt studiju darba ietvaros izstrādātās aptaujas anketas Jelgavas iedzīvotājiem un tūrisma aģentūrām, operatoram.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties