Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:250501
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.08.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  SMU vadītāja atskaite    3
2.  Mārketinga atskaite    5
3.  Finanšu atskaite    6
3.1.  Sākuma/ beigu bilance    6
3.2.  Naudas plūsmas    7
3.3.  Peļņas/ zaudējumu aprēķins    8
3.4.  Izejvielu izmaksas    8
  Secinājumi    9
  Pielikums    10
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Piedaloties skolēnu mācību uzņēmuma veidošanā, mēs viennozīmīgi ieguvām jaunu pieredzi, kā arī ieskatu firmas veidošanā visos tās posmos, kur mums tika dota iespēja izprast ko nozīmē uzņēmuma veidošana, cik tomēr grūti tas ir, taču cik daudz var iegūt un iemācīties neskatoties uz to cik slikti vai labi veicas. Šajā laikā mēs pilnveidojām komunikācijas prasmes, jo bija tieša saskarsme ar pircējiem. Mums tika dots ieskats dokumentu veidošanā, kas noteikti noderēs turpmākajai dzīvei un nākošreiz dos jau iespēju rēķināties ar grūtībām un pienākumiem šādos projektos. Tāpat arī tika dota iespēja izprast mārketinga un finanšu pamatus dzīvē, tas ir, praktiski ne tikai teorijā, kas atkal palīdzēja skolā mācību priekšmetos labāk saprast teoriju.
Apzināmies, ka sava uzņēmuma pilnīgai aktivitātei un efektivitātei neesam veltījuši pietiekami daudz laika tāpēc firmas peļņa nav bijusi plānoti liela un pārdoto produktu skaits ir neplānoti mazs. Mūsu uzņēmumam noteikti būtu palīdzējis aktīvāks mārketings, kuru neveicām un radošāka pieeja tirgum.
Tomēr, ja mums būtu jālabo savas skolēnu mācību uzņēmuma kļūdas, pirmais, ko mēs darītu, būtu savlaicīgi izdomātu jaunu un radošāku pieeju tirgum ar savu produktu, jo uzskatam, ka mūsu ideja un produkts bija labs, tikai mēs nespējām šo produkts „ievest pasaulē” pienācīgi.
Šis Junior Achievement - Latvija projekts ir ļoti noderīgs, jo dod iespēju skolēniem izvērtēt savas iespējas un vēlmi arī nākotnē darboties biznesa jomā, kā arī saprast vai šī joma ir priekš konkrētā cilvēka. Uzskatam, ka programmai vajadzētu uzlabot iespēju un veidu, ka viņi paskaidro par būtisko šajā projektā. Varbūt vajadzētu radošāku pieeju tam visam, mums personīgi šī bija interesanta pieredze, taču nerada vēlmi vēlreiz to atkārtot.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties