Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:249577
 
Vērtējums:
Publicēts: 09.05.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

2003. g. 28. augustā virkne bijušo Latvijas Sociālistiskās partijas (Nikolajs Kabanovs, Sergejs Solovjovs, Jānis Lapinskis u.c.) un Tautas Saskaņas partijas (Jakovs Pliners, Tatjana Feigmane, Valērijs Buhvalovs u.c.) biedru, kas nepiekrita savu partiju lēmumiem par izstāšanos no PCTVL, kā arī virkne "līdztiesībnieku" dibināja partiju BITE.13. oktobrī partija tika reģistrēta. Tā nekavējoties iestājās kā otrā dalībniece apvienībā PCTVL.Partijas BITE un "Līdztiesība" kopš 2003. g. rudens darbojas kā vienota organizācija. Lielākā daļa PCTVL biedru ir abu partiju biedri (statūti neaizliedz dalību citās partijās).
Centriskā partija Latvijas Zemnieku savienība
Latvijas Zemnieku savienība ir centriska politiska partija Latvijā, kas dibināta 1991. gadā. Partija sevi uzskata par 1917. gadā dibinātās Latviešu zemnieku savienības pēcteci.
Pašreiz tā ir Zaļo un Zemnieku savienības sastāvdaļa, kas 2002. gada 8. Saeimas vēlēšanās ieguva 9,5% balsu un 12 deputātu vietas Saeimā.
Darba partija
Darba partija — sociāldemokrātiskā partija Latvijā. Radās 1997. g., atšķeļoties no Demokrātiskās partijas "Saimnieks". 2001.—2005. g. bija pie varas Rīgā. 9. Saeimas vēlēšanās piedalās LSDSP sarakstā.
Eiroskeptiķi
Eiroskeptiķi ir politiska organizācija Latvijā. Tā dibināta pirms 2003. gada referenduma par Latvijas iestāšanos Eiropas Savienībā.
Eiroskeptiķi par savām prioritātēm uzskata Latvijas neatkarības aizstāvēšanu, un Latvijas tautas un valsts interešu aizsardzību pret Briseles diktātu. Eiroskeptiķi ir izstrādājuši Latvijas kā neatkarīgas valsts ekonomisko stratēģiju, kurā parāda argumentus par neatkarības (Šveices modeļa) priekšrocībām pār dalību ES.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties