Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:246047
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 14.05.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Bizness sākas un beidzas ar klientu. Ja ir klients- ir bizness, nav klienta- nav biznesa. Nav māksla saražot kādu produktu, liela māksla to pārdot. Taču, lai kaut ko pārdotu, precei jābūt vajadzīgai un klientam jāgrib par to maksāt. Savi klienti ir jāpazīst, jāmīl un jāprot noturēt gan pavisam mazam ģimenes uzņēmumam, kur roku rokā strādā tikai sieva un vīrs, gan nelielam autoservisam vai viesu mājai, kas algo dažus darbiniekus, gan arī lielai korporācijai, kas dod darbu simtiem un pat tūkstošiem strādājošo.
Darba autors savā darbā veiks izpēti par pircēju un lietotāju uzvedību. Tiks veikta pircēju un lietotāju uzvedības izpēte, ar kuru palīdzību var izsecināt, kādiem paņēmieniem var piesaistīt pircēju, kas pircējam ir svarīgs, pēc kā izvēlas produktu. Izskaidrot, kā pircējam rodas priekšstati par alternatīviem produktiem. Tiks veikta izpēte un aptauja vairākos uzņēmumos, kā iedalās pircēji dažādās vecuma grupās, un kādiem produktiem dod priekšroku, pēc kā izvēlas.

1.Pircējs un lietotājs

Mēs dzīvojam ekonomikā, kur patērētājs ir karalis. Tas ir ražošanas pārmērīgas jaudas rezultāts. Trūkst tieši patērētāju, nevis preču.
Uzņēmumiem jāuzskata patērētāji par vienu no finanšu aktīviem, kas ir jāvada un jāpalielina tieši tāpat, kā uzņēmumi parasti rīkojas ar aktīviem. Toms Peterss uzskata, ka patērētāji ir „novērtējoši aktīvi”. Tie ir uzņēmuma būtiskie aktīvi, un tomēr viņu vērtība nav atrodama uzņēmuma bilancē. …

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties