Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
8,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:242573
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 11.06.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Saturs    2
1.  Kopsavilkums    3
2.  Uzņēmuma vispārējs raksturojums    4
3.  Uzņēmuma vadība un personāls    6
4.  Struktūrvienību vadītāju pienākumi    8
5.  Pakalpojuma un cenas raksturojums    9
6.  Tirgus analīze    12
7.  Mārketinga stratēģija    13
8.  Risks un iespējamās problēmas    14
9.  Uzņēmuma finansiālās darbības aprēķini    15
  Sienu mākslinieciska apgleznošana    16
  SIA “Mural”    16
  Aktīvs    16
  Pasīvs    16
  Sienu mākslinieciska apgleznošana    17
  SIA “Mural”    17
  Sienu mākslinieciska apgleznošana    18
  SIA “Mural”    18
  BILANCE    18
  Secinājumi un priekšlikumi    19
  Pielikums    20
  Tabula Nr. 1    20
Darba fragmentsAizvērt

Uzņēmuma darbības forma ir sabiedrība ar ierobežotu atbildību. Dibināta Ā. Elksnes ielā 12 , Jēkabpilī. Tās dibinātāji ir – Līva Betkere un Līga Puida.
Uzņēmuma pilns nosaukums ir sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Mural” (turpmāk SIA “Mural”). Uzņēmuma pamatkapitāls būs Ls 4000, ko skaidrā naudā ieguldīs uzņēmuma dibinātāji.
Uzņēmums nodarbosies ar māksliniecisku sienu un griestu apgleznošanu pēc individuāliem pasūtījumiem, kā arī slēgs sadarbības līgumus ar dažādiem interjera dizaina uzņēmumiem, lai padarītu savu pakalpojumu plašāk pieejamu potenciālajiem klientiem. Izejvielu pamatā dažāda veida krāsas un iekšējās apdares materiāli.
Tirgus izpēte pierādīja, ka tieši šāda piedāvājuma Jēkabpilī nav, tiek piedāvāti dažāda veida standarta sienu krāsošanas pakalpojumi; klientiem, kuri vēlas savā interjerā iegūt māksliniecisku gleznojumu, nav viegli atrast mākslinieku, kas šo pakalpojumu īstenotu – ja arī piedāvājums pastāv, tad tas ir mazaktīvs. Pakalpojumu uzņēmumā sniegs uzņēmuma māksliniece, kas ir arī uzņēmuma dibinātāja. Administratīvajām un darbnīcas vajadzībām tiks iznomāta telpa, tajā tiks izstrādāti projekti un glabāti darbam nepieciešamie instrumenti, savukārt visu nepieciešamos materiālus plānots iegādāties klienta pasūtījuma veikšanas brīdī.
Priekšrocība šim pakalpojumam ir tā, ka klienta idejas netiks ierobežotas – uzņēmumā strādās profesionāļi, kas māksliniecisko gleznojumu spēs nodrošināt uz jebkura veida apmetuma. Gleznojums pārsvarā tiks veikts uz telpu sienām un griestiem, taču pēc klienta pasūtījuma būs iespējams jaunajam interjeram pieskaņot arī galdus, krēslus, durvis, skapjus un citus interjera elementus. Galvenie uzņēmuma klienti varētu būt vecumā no 25 līdz 50 gadiem.
Lai ieinteresētu pircējus, plānojam veidot jaunus, detalizēti smalkus, orģinālus un interesantus gleznojumus. Līdz ar to par šādu pakalpojumu veikšanai būs lielākas darbaspēka izmaksas, kas attiecīgi atspoguļosies pakalpojumu cenu palielināšanā. Taču pēc klienta pieprasījuma varētu arī iestrādāt nelielus, vienkāršus gleznojumus par zemāku cenu.
Izanalizējot esošo stāvokli pilsētā, zemo konkurentu līmeni un paredzamo pieprasījumu, secinām, ka mums piederēs vadošā pozīcija šāda veida pakalpojumu sniegšanai Jēkabpils rajonā.
Paredzamais izpildīto pasūtījumu apjoms gada laikā ir 100 dažāda apjoma sienu gleznojumi, ieņēmumi no pakalpojumu realizācijas - Ls 39000, peļņa - Ls 11417,20.…

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −12,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1128517
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties