Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
14,20 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:242360
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 02.04.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
2011. - 2015. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    3
  UZŅĒMUMA DARBĪBAS FORMA UN DARBĪBAS VEIDI    4
  UZŅĒMUMA MĀRKETINGA DARBĪBA    6
  PRODUKTA PORTFELIS    6
  CENU POLITIKA    7
  PAKALPOJUMA SADALE    7
  PAKALPOJUMA REALIZĀCIJAS VEICINĀŠANAS PASĀKUMS, ZĪMOLS UN TĀ VEICINĀŠANA    7
  MĀRKETINGA STRATĒĢIJA    8
  UZŅĒMUMA ĀRĒJĀ VIDE    10
  KLIENTU APMIERINĀTĪBA UN VĒLMJU APZINĀŠANA    10
  KONKURENTU SPĒKS    10
  SADARBĪBAS PARTNERU IZVĒLES KRITĒRIJI    11
  NETIEŠIE IETEKMĒJOŠIE ĀRĒJĀS VIDES FAKTORI    12
  UZŅĒMUMA KOKURĒTSPĒJA    14
  UZŅĒMUMA SNIEGTĀ PAKALPOJUMA VIETA TIRGŪ    14
  KONKURĒTSPĒJĪGĀS PRIEKŠROCĪBAS    14
  SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI    16
  Pielikumi    18
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI
Uzziņu dienesta 1188 darbība ir bijusi veiksmīga jau no tā dibināšanas brīža un arī pašlaik 1188 ir viens populārākajiem un veiksmīgākajiem uzziņu dienestiem Latvijā. Piedāvāto uzziņu un pakalpojumu klāsts ir ļoti plašs un visaptverošs. Uzziņu dienesta straujā izaugsme ir cieši saistīta ar klientu uzdoto jautājumu dažādību un pieprasīto pakalpojumu dažādību. Salīdzinot ar citiem uzziņu portāliem, tad varu droši apgalvot, ka neviens no tiem nesniedz tik plašas uzziņas, kā to dara 1188. 1188 sadarbojas ar vairākiem Latvijā vadošiem un zināmiem uzņēmumiem, kuri ir uzticējuši savu reklāmu un daļējas izaugsmes iespējas tieši uzziņu dienestam 1188. Šī sadarbība veicina trīskāršu uzticību- no uzņēmuma puses, no 1188 puses un no patērētāja puses. Šī brīža situācijā un veiksmīgas uzņēmējdarbības veicināšana ir būtiska nozīme tam, kā tiek veidots mārketings uzņēmumā. Varu secināt, ka mārketinga darbība uzņēmumā ir ļoti veiksmīga un pareizi izplānota, jo uzziņu dienestam ir ļoti daudz lojālu klientu. To var secināt pēc saņemtajām atsauksmēm un ikdienas darba apjoma, gan zvani, gan sms, gan wap, gan web.
Klienti ir gadu gaitā ir pārliecinājušies par sniedzamo uzziņu kvalitāti un atsaucību. Ikkatrs saņemtais zvans ir unikāls, tāpat kā klients klausules otrā pusē- ir būtiski, ka klients tiek apkalpots pēc visaugstākā standarta, lai beidzot zvanu viņš paliktu apmierināts par sniegtā pakalpojuma kvalitāti.
Uzziņu dienests 1188 ir unikāls un īpašs ne tikai ar savu plašo uzziņu klāstu, bet arī daudzveidīgām iespējām, kā klientam ir iespējams piekļūt informācijai. Lielu uzsvaru varu likt uz operatoru attieksmi pret klientu, ikvienam ir patīkami, ja atbild laipns, pozitīvs un dzīvs cilvēks. Esmu saskārusies ar vairākiem operatoriem, kuriem uzdodot muļķīgu jautājumu atbild strupi un neapmierināti un dažreiz liekas, ka atbild robots vai autoatbildētājs. Sajūtas nav patīkamas un ir skaidrs, ka vairāk uz šādu uzziņu dienestu cilvēks nezvanīs. Un, lai tā nebūtu 1188 operatoru grupa ir īpaša, laipna, atsaucīga, atjautīga un palīdzēs klientam, lai vai cik dīvains, vai muļķīgs būtu jautājums.
Priekšlikumus uzziņu dienesta 1188 darbības attīstībai varu minēt tikai vienu -plašāku reklāmu par piedāvātajiem uzziņu pakalpojumiem, jo pašlaik ļoti liela daļa Latvijas iedzīvotāju nezina cik daudz iespējas piedāvā uzziņu dienests 1188. Iedzīvotāji zina, ka zvanot uz 1188 ir iespējams uzzināt uzziņu informāciju, bet nezina cik plašā apmērā, kā arī popularizēt mājas lapu, jo tajā ir ļoti daudz un dažādu iespēju izklaidei un atpūtai.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties