Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:242192
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 11.03.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Katrs esam individualitāte un atšķirīgs, tomēr mums ir tik daudz kopēju iezīmju – dzīvojam vienā valstī, maksājam vienus rēķinus, mēģinām izaudzināt bērnus par labiem cilvēkiem un uztraucamies par naudu. Lai gan Latviju nevar uzskatīt par tik internacionālu zemi kā, piemēram, Ameriku, Franciju, Vāciju vai citas lielvalstis, ejot pa ielu, braucot sabiedriskajā transportā vai atpūšoties varam sastapt tik daudz un dažādu ādas krāsu un nacionalitāšu cilvēkus – sievietes ar blondiem matiem un zilām acīm, vīriešus tumšu ādu un melnu matu krāsu, mazuļus dzidriem smiekliem, matiem un acīm, kas dzīves laikā vēl mainīsies. Katrs no musm ir individualitāte. Un šeit sākas stereotipu un pirmo iespaidu elle... Vai esat ievērojuši, ka tik daudz spriežam pa cilvēku pēc izskata vai pāris pateiktiem vārdiem? Ir taču moderni dzīvot bez jebkādiem aizspriedumiem, tomēr cik iespējams patiesībā tas ir? Vai „neskati vīru pēc cepures” darbojas reālajā dzīvē?
Šķietami mazsvarīga un nemanāma problēma ir ebreju vai tā saucamo žīdu diskriminācija. Latvijā un, šķiet, arī daudzviet citur pasaulē, radies stereotips, ka ebreji ir negodīga un skopa tauta, vārdam „žīds” piešķirta negatīva nokrāsa, bet kādēļ gan? Ko tad patiesībā, sakot ”žīds”, mēs domājam? Nacionalitāti vai ticību? …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1137407
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties