Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:240243
 
Vērtējums:
Publicēts: 25.03.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Stundas gaita:
Stundas sākumā klases pārrunas un diskusijas par iepriekšējās dienas noskatīto videofilmu „Bermontiāde”. Pārrunā par valsts svētku nozīmi – Lāčplēša diena, Latvijai - 95. Pārrunā kādas vēl ir filmas saistītas tieši ar šiem svētkiem (piem. „Rīgas sargi’). Stāsta kā un kas patikai vai nepatika noskatoties šīs filmas, kādi fakti tika pieminēti.
Skolotāja nolasa šādas rindiņas – „Mana Latvija ir manas mājas, ģimene, dzimta, tauta. Mana Latvija ir mana klase, skola, novads, pilsēta. Mana Latvija ir mana tēvzeme, mana valsts. Mana Latvija ir latviešu valoda, tradīcijas un vēsture, kultūras un dabas bagātības. Mana Latvija ir mani draugi, vienaudži un visu paaudžu un tautību cilvēki. Mana Latvija ir Eiropas Savienības valsts. Mana Latvija ir ...” Rosina skolēnos domas, ka katrs cilvēks veido Latviju, katra cilvēka rīcība un darbības veido paliekošus nospiedumus Latvijas labā. Skolotāja katram izdala tumši sarkanas lapas, uz kuras skolēni apzīmē savu roku, uz kuras raksta, ko mēs katrs varam darīt Latvijas labā, lai tā kļūtu labāka, kādus mēs nospiedumus katrs atstājam Latvijas labā. Skolotāja tālāk piedāvā noskatīties video, lai skolēniem parādītu, kas ir tās lietas, ar kurām Latvija patiešām var lepoties („Sounds like Latvia”, „Welcome to my country”). …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −1,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1338154
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties