Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:235776
 
Vērtējums:
Publicēts: 06.01.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Tūrisms Tanzānijā spēlē ļoti svarīgu lomu valsts ekonomiskajā attīstībā. Tas ir viens no lielākajiem avotiem apmaiņai ar ārvalstīm. Tūrisma industrijas ieņēmumi sastāda 16% no kopējā Tanzānijas IKP, un 25% no kopējā eksporta ienākumiem. Tā piedāvā aptuveni 156050 darba vietas (2000 g.) Ieņēmums no tūrisma Tanzānijā ir audzis no 259,44 miljoniem ASV dolāru 1995 gadā līdz 729,06 miljoniem 2001 gadā, tādējādi arī tūristu skaits Tanzānijā ir palielinājies no 295 tūkstošiem 1995 gadā, līdz 525 tūkstošiem 2001 gadā, vidēji palielinoties par 20% gadā. Tūrisma sektors spēlē lielu lomu arī nacionāla un starptautiska miera un saprašanās stiprināšanā(TOURISM MASTER PLAN 2002, 7lpp, ER).

Nacionāla Tūrisma Politika un Stratēģijas

Pirmā nacionāla tūrisma politika tika pieņemta 1991 gadā, lai piedāvātu visaptverošus mērķus un stratēģijas, kuras ir nepieciešamas lai nodrošinātu noturīgu tūrisma attīstību valstī. Desmitgadi vēlāk, ir redzamas ievērojamas izmaiņas politiskajos, ekonomiskajos un sociālajos aspektos valstī, kas rosināja vajadzību rūpīgāk uzraudzīt tūrisma politiku. Šis fakts tikai palielina pūles kas tiek pieliktas lai paplašinātu privāto sektoru. Zinot tūrisma sektora potenciālu, kā nabadzības samazināšanas veidu, 1999 gadā tika izveidota Tanzānijas Nacionālā Tūrisma politika(TOURISM MASTER PLAN 2002, 38lpp, ER).…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties