Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:226392
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 10.09.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Plāna kopsavilkums    2
  Uzņēmuma apraksts    3
  Produkcijas un pakalpojumu raksturojums    4
  Tirgus analīze    5
  Mārketinga stratēģija    6
  Uzņēmuma darbība    7
  Uzņēmuma vadība un nodarbinātās personas    9
  Risks un problēmas    10
  Finansu informācija    11
Darba fragmentsAizvērt

Šajā biznesa plānā ir aprakstīts jauns un perspektīvs uzņēmums SIA “3D”, kas nodarbosies ar datorprogrammu, trīsdimensiju modeļu un animāciju veidošanu.
Latvijas tirgū ir pieejamas apmācību programmas dažādās valodās, tikai ne latviešu valodā. Latviskotās programmas visbiežāk ir diezgan nekvalitatīvas. Tieši tāpēc SIA “3D” specializēsies apmācību programmu veidošanā latviešu valodā. Lai iegūtu informāciju, vairs nevajadzēs strādāt ar programmu un vārdnīcu vienlaicīgi, turklāt programmu noformējumā tiks izmantota trīsdimensiju grafika, kas padarīs tās īpaši pievilcīgas. Visa informācija tiks paskaidrota saistošā veidā, piemēri būs izveidoti trīsdimensiju modeļu veidā, kurus lietotājs pats varēs kontrolēt, mainot nosacījumus un parametrus virtuālajā vidē (interaktīvie modeļi). Tādējādi SIA “3D” ne tikai gūs peļņu, bet arī veicinās intelektuālo izaugsmi.
SIA “3D” nodarbosies arī ar trīsdimensiju modeļu veidošanu. Veicot, piemēram, pilsētas vai arī tikai privātīpašuma pārbūvi, ir svarīgi zināt, kā tas viss beigās izskatīsies, vai elementi saderēs kopā. Izmantojot tikai rasējumus vai skices precīzi gala rezultātu nevar noteikt, var rasties grūti labojamas kļūdas. Lai novērstu iespējamās neprecizitātes, SIA “3D” var izveidot īpašu trīsdimensiju simulāciju, kurā ļoti precīzi ir redzams, piemēram, celtniecības rezultāts. Šādā simulācijā ķermeņi ir apskatāmi no visām pusēm uz jau eksistējošās apkārtnes fona, var pat “ieiet” vēl neuzceltajā ēkā. Šāda veida simulācijas noder arī pilsētu dekorēšanas darbos.
Produkcijas (apmācības programmas) pircēji būs cilvēki, kuri vēlēsies papildināt savas zināšanas kādā jomā, īpaši noderīgas tās būs skolēniem un studentiem, kas vēlēsies papildināt savas zināšanas, labāk izprast mācību vielu vai labāk sagatavoties eksāmeniem. Ir plānots sadarboties ar celtniecības un dizaina uzņēmumiem, kuriem tiks piedāvāti trīsdimensiju simulāciju veidošana. Pieņemti tiks arī privātpasūtījumi.
Lai uzsāktu šo biznesu, komercdarbības uzsākšanai ir nepieciešama naudas summa 8000Ls apmērā. Šī summa iegūta mantojuma rezultātā.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties