Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
  • Pieprasījums, piedāvājums, elastīgā cena, preces pētīšana

     Novērtēts!

    Referāts7 Ekonomika

2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:225662
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 03.12.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pakalpojums - solārija apmeklējums

Kāpēc mēs izvēlējāmies pētīt tieši šo pakalpojumu?

Manuprāt, šis ir viens no tiem pakalpojuma veidiem, kuri mūsdienās ir īpaši populāri un izplatīti. Ja pavēro cilvēkus, pat ziemā daudzi izskatās veselīgi nosauļojušies. Diez vai viņiem šajā 21. aizņemtības gadsimtā bija pāris liekas nedēļas laika, kuras veltīt kādam ceļojumam uz siltajām zemēm. Tāpēc var secināt, ka solārija apmeklējumi Latvijā ir gana pieprasīta lieta.
Datus par šo pakalpojumu pieprasījumu un piedāvājumu mēs ieguvām pavisam precīzus, atšķirībā, piemēram, no datiem par matu laku pieprasījumu, kuru parasti pat veikala vadītājs pavisam precīzu nevar nosaukt.
Solārija apmeklējuma cenas daudzās vietās ļoti atšķiras, tas padarīja šo darbu interesantāku un lika aizdomāties kāpēc gan tas tā ir? Vai tiešām pakalpojuma kvalitāte atšķiras, vai tas ir vienkārši katras firmas atšķirīgais uzcenojums?...

Prece - Mandarīni (pārtikas produkts)

Izvēles pamatojums

Mēs izvelējamies šo preci, jo uzskatam, ka mandarīni tikai nesen parādījās Latvijas veikalos un tirgū un tiem ir diezgan liels pieprasījums. Turklāt tirdzniecības veikali rīko reklāmas akcijas, pazemina cenas uz šo preci, lai piesaistītu cilvēku uzmanību. Mēs izvelējamies šo preci arī tāpēc, ka tieši ziemas laikā šī prece ir gandrīz vai visiecīnītākā patērētāju vidū (cilvēki iegādājas mandarīnus Ziemassvētku un Jaungada galdam lielā daudzumā).

Mandarīniem ir gremošanu veicinoša, sviedrējoša un atkrēpojoša iedarbība. Mizā ir fitoncīdi, kas nāvējoši iedarbojas uz sēnītēm, kā arī dizentēriju un citiem slimību izraisošiem mikroorganismiem. Mandarīni ir labs vitamīnu avots, kuru daudzums gandrīz nesamazinās, mandarīnus uzglabājot. Audzētāji un tirgotāji tropu un subtropu rajonos izdomā savai produkcijai arvien jaunus skanīgus nosaukumus, bet mums, pircējiem ziemeļniekiem, tā arī nekļūst skaidrs, vai uz kārbām un uzlīmēm lasāms sugas, šķirnes, preču zīmes nosaukums vai audzētāja uzvārds. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1164868
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties