Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:222492
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 27.03.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Uz tirdzniecības centru „Alfa”, kurā atrodas lielveikals „Rimi” var nokļūt gan ar personisko transportu, gan ar sabiedrisko transportu. Personīgo transportu ir iespējams novietot plašā un ērtā stāvlaukumā, bet no sabiedriskā transporta līdz veikalam ir tikai pārsimt metri. No šīm divām vietām arī sākas cilvēku plūsma uz lielveikalu „Rimi”.
Tad cilvēki dodas uz ieeju veikalā, kas ir pietiekami plaša un pie kuras var arī paņemt groziņu vai ratiņus, kas nu klientam ir ērtāk. Ieejot veikalā caur vārtiņiem klients nokļūst pie maināmajiem stendiem vai apģērbu nodaļā. Vairums klientu vispirms apskata maināmos stendus, starp kuriem ir grūti pārvietoties, jo tie ir novietoti ļoti tuvu blakus. Apģērbu nodaļā arī ir grūti pārvietoties, jo stendi ir ļoti tuvu viens pie otra. Arī pielaikošanas kabīnes ir nepietiekamā skaitā, jo pie tām veidojas rindas, kas pārvietošanos apgrūtina vēl vairāk.
Tālāk atrodas sadzīves tehnikas nodaļa, kas ir plaša un tur pārvietošanās nav apgrūtinātas, jo klientu plūsma nav liela. Toties apkalpošana ir diezgan sliktā līmenī, jo klienti diezgan bieži stāv pie letes, bet tur nav neviens darbinieks, kas varētu sniegt klientus interesējošo informāciju par piedāvātajiem produktiem.
Kosmētikas nodaļa ir plaša un klientu plūsma tajā nav apgrūtināta. Produkti ir viegli pieejami un arī apkalpošana ir laba. …

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties