Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:222430
 
Vērtējums:
Publicēts: 01.07.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pedagoģisko praksi veicu savā darba vietā, .............. pirmsskolas izglītības iestādē. Nodarbības laikā grupu apmeklē sešpadsmit 5.-6.gadīgi bērni. Grupā strādā divas audzinātājas. Audzinātājas ir sirsnīgas, iejūtīgas, pretīmnākošas, darbā tiek izmantots demokrātiskais audzināšanas stils.
Pirmsskolā tiek svinētas dzimšanas dienas. Šiem svētkiem ir īpaši organizēta jubilāra godināšana ar Dzimšanas dienas pasaku un Dzimšanas dienas rotaļu un dziedāšanu.
Pirms diendusas regulāri tiek lasīta Mēneša pasaka. Pirmajā nedēļā pasaku lasa audzinātāja, otrajā nedēļā līdzās pasaku lasīšanai kāds no bērniem pasaku rāda ar pašu gatavotajām lellītēm, bet pēdējā nedēļā notiek pasakas dramatizācija, kur lomās darbojas paši bērni katru reizi mainoties lomām.
Grupā ir izveidoti dažādi darbošanās centri, kuros bērns brīvā brīdī, pēc savas izvēles var darboties: valodas centrs, matemātikas centrs, dabas centrs, celtniecības centrs, zīmēšanas un rokdarbu centrs, smilšu un ūdens centrs.
Rīts grupiņā sākas ar rīta apli. Rīta aplī visi sasveicinās un saskaitās, pārrunā par to, kuri bērni šodien nav atnākuši un tad sūtam viņiem domās sveicienus. Aplī pārrunā arī to kā šodien jūtamies, kāds ārā laiks, kāds mēnesis, datums un diena, kāda diena bija vakar, kāda būs rīt.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −7,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1150927
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties