Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:219970
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 29.04.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Klonētajam organisms būtu tādi paši pirkstu nospiedumi, kā ‘’ oriģinālajam ‘’ organismam, bet tā kā mūsdienu kriminālistika balstās uz pirkstu nospiedumu, DNS analīzi, tad šīs lietas , pateicoties klonēšanai, būtu iespējams viltot. Balstoties uz visur pasaulē pieņemtajām normām, tas nebūtu ētiski attiecībā pret cilvēku. Vēl viens arguments pret klonēšanu ir , nākošās paaudzes izveide pēc savas patikas. Kurš gan gribētu piedzimt un ar laiku apjaust, ka vecāki viņu ir pārveidojuši pēc savas patikas? Daudzas cilvēka īpašības ir iespējas tādā veidā izvēlēties jau iepriekš, acu krāsu, matu krāsu, garumu un pat ādas krāsu būtu iespējas mainīt. Šīs medicīniskās iejaukšanās ir pretdabiskas. Attiecībā pret cilvēku, klonēšanai ir negatīvs aspekts.
Tātad, klonēšanai ir savi pozitīvie un negatīvie aspekti. Līdz ar klonēšanas attīstību uzlabotos daudzi svarīgi procesi medicīnā, atrastu jaunus ārstniecības līdzekļus dažādu slimību ārstēšanai, un dabā ar klonēšanu varētu saglabāt tās daudzveidību, pavairojot dzīvnieku un augu apdraudētās sugas. Tomēr ne jau visam ir neierobežots darbības rādiuss, ir jāzin, cik tālu var iet. Es uzskatu, ka viens no negatīvajiem klonēšanas aspektiem ir cilvēku klonu izveidošana.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties