Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:218271
 
Vērtējums:
Publicēts: 24.09.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Tas, manuprāt, būtu visprecīzākais nosaukums šim darbam. Arvien vairāk iedzīvotāji ir ieinteresēti šķirot atkritumus, tomēr viņiem šāda iespēja ir liegta, jo pilsētas teritorijā praktiski nav šķirošanas konteineru, arī to nedaudzo skaits pamazām sarūk. Kad biju aizgājusi uz vietējo pašvaldību, man paskaidroja, ka sadzīves cieto atkritumu savākšana, izvešana un uzglabāšana aģentūrai “Mālkalne” kā apsaimniekotājam ir tikai starpnieka pakalpojums, jo šo pakalpojumu pilsētā veic specializētie uzņēmumi, kuru rīcībā ir specializētais aprīkojums, tehnika, personāls un kuriem ir izsniegtas licences minēto darbu veikšanai. Ogres novada pašvaldība tikai organizē un kontrolē sadzīves atkritumu apsaimniekošanu.
„Neesmu Sprīdītis, bet mīlu savu zemi un ar to lepojos. Vēlos dot savu artavu vides saudzēšanā, ne tikai savu un citu bērnu dēļ... Rokas neceļas visu to ārprātu lādēt misenē, lai tas viss vēlāk krātos milzu mēslu kaudzē. Par laimi nekrāju atkritumus mājās, bet sapakoju kartona kastēs, kas stāv šķūnī, un nav grūti to iekraut automašīnā un aizvest līdz tam konteineram un visu reizē izlādēt. Ja tikai būtu tas sasodītais konteiners. Katras daudzstāvu mājas pagalmā tāds prasītos un nevienam nevajadzētu neko mājās 'krāt'”, domā iedzīvotāji. Kaut arī likumā ir rakstīts, ka atkritumu apsaimniekotājam jānodrošina ne mazāk kā trīs atkritumu tvertnes uz 250 līdz 500 iedzīvotājiem, tas reāli nenotiek.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1125106
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties