Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:213081
 
Vērtējums:
Publicēts: 28.04.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

In four themes in music therapy, we see the power of music to build relationship, enhance remembrance, be a voice to prayer and instill peace. As music therapists we are presented with the challenge and the opportunity to define, describe and verify what we do. This is an important task that we must do. It is also important for us to remember something that we all know, that it is in the lived moments of music therapy, when, as Michael Mayne says, the whole being, body, mind and spirit, is in the presence of music, when transformations begin to occur and healing begins, that it is in the lived moments of music therapy that the essence of our work- music therapy, spirituality and healing- is experienced and known.

Mūzikas terapija garīguma dimensijā

Mūzikas terapijas četrās tēmās mēs redzam mūzikas spēku dibināt savstarpējās attiecības, stiprināt atmiņu, būt par balsi lūgšanā un nodrošināt mieru. Kā mūzikas terapeitiem mums priekšā ir uzdevums un dota iespēja definēt, aprakstīt un aizstāvēt to, ko mēs darām. Tas ir svarīgs mērķis, kuru mums ir jāsasniedz. Tāpat mums ir svarīgi atcerēties to, ko mēs visi zinām, to kas ir svarīgajos mūzikas terapijas momentos, kad, - ka saka Maikls Meins, - mūzikas klātbūtnē apvienojas ķermenis, prāts un gars, kad notiek pārvērtības un sākas dziedināšana, ka tas ir svarīgajos mūzikas terapijas momentos, kas ir mūsu darba būtība – mūzikas terapija, garīgums un dziedināšana – ir pārbaudīts un zināms.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties