Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:211506
 
Vērtējums:
Publicēts: 14.03.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

2. Leģenda – Reiz sen senos laikos dzīvoja četri brāļi - hercogi. Katrs savā teritorijā: Vidzemē, Latgalē, Kurzemē, Zemgalē. Katram bija sava karaļvalsts un visi kā viens, vienmēr, nevarēja kaut ko sadalīt. Viņi ķildojās un plēsās. Taču katru gadu tika rīkots gada tirgus, kur visi brāļi un to novadu iedzīvotāji sanāca kopā, kur tie atmeta savas ķildas un nesaskaņas un vienojās kopīgos svētkos ko sauca par “Latvijas gadatirgu”. Visiem sanākot kopā tika prezentētas savs novads ar savu neatkārtojamību, paražām un vēsturi. Tika rīkotas sporta spēles, rotaļas, danči, prāta spēles utt. Šie svētki ir gandrīz aizmisrsti, tādēļ ir nepieciešams tos atjaunot, lai visi četri brāļi atkal satikties un un nostiprinātu draudzību un spētu nest attīstību mūsu Latvijai. Šie svētki ir uzticēti rīkot JUMS. Bet, lai to izdarītu ir vajadzīgs iepazīt, dabu, paražas, vēsturi un sagatavoties svētkiem, lai pienācīgi sagaidītu visus četrus hercogus.
3. Intriga - Nometnes primajā dienā bērniem tiek izstāstīta leģenda par četriem hercogiem un svētkiem, kas ir jārīko, lai sagaidītu brāļus. Ar dažādu uzdevumu palīdzību tie tiks pārbaudīti, mācīti un veikti sagatavošanās darbi. Viss noslēgsies ar četru brāļu sagaidīšanu. Tie ieradīsies ar dāvanām un veltēm un notiks gadatirgus ar iepriekš minētajām aktivitātēm.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties