Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:208432
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.09.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 24 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Kopsavilkums
Pētnieciskā darba ietvaros, realizējot sekojošus uzdevumus: Ieguvu un apkopoju informāciju bibliotēkās un internetā par solārijiem; apzināju solārija izcelsmi un vēsturi; noskaidroju tā noderīgumu; izzināju solārija ietekmi uz veselību, esmu sasniegusi sava darba mērķi – ir izpētīta solārija vēsture, attīstība un pakalpojumi mūsdienās.
Lai apkopotu informāciju par solārijiem, apmeklēju Olaines 1. vidusskolasa bibliotēku, Rīgas Mākslas literatūras bibliotēku, Latvijas Nacionālo bibliotēku un Olaines pilsētas bibliotēku.
Pārsvarā vajadzīgo informāciju izdevās atrast interneta resursos.
Pētījuma praktiskajā daļā biju iecerējusi daudzveidīgas izpētes metodes: interviju, anketēšanu, novērojumus, ko arī realizēju: 1) tika pētīti 4 sauļošanās pakalpojumu sniedzēji Olainē un analizēti pēc pašas izstrādātiem kritērijiem; 2) Intervēju salona "Gaisma" SIA "Alkoma" administratori; 3) veicu anketēšanu Olaines 1.vidusskolā; 4) pētīju salona "Gaisma" SIA "Alkoma"klientus.
Visinteresantāk un lietderīgāk bija pētīt sauļošanās pakalpojumu sniedzējus Olainē pēc pašas izstrādātiem kritērijiem. Šo pētījumu laikā es sev ieguvu ļoti daudz jaunas informācijas. Jāpiebilst, ka visi skolnieki, kas tika anketēti un arī sauļošanās salonu darbinieki ar kuriem man nācās kontaktēties, bija ļoti atsaucīgi un laipni. Tas padarīja petniecisko daļu patīkamāku.
Darba gaitā, izpētot materiālus par solāriju vēsturi un mūsdienām, kā arī veicot praktiskos pētījumus, apstiprinājās darba sākumā izvirzītā hipotēze: solāriju vēsture un attīstība sena un interesanta, taču pat 21.gadsimtā nav vienota viedokļa par solāriju lietderību vai kaitīgumu.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties