Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:203926
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 03.03.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Mūsu darbiniekiem tiek piedāvatas lieliskas iespejas apgūt nepieciešamās zināšanas, kas noder gan vieglākai darba darīšanai, gan privātajai dzīvei. Tiek piedāvātas lieliskas izaugsmes iespējas, katram darbiniekam, kas to vēlas. Lai vielāk būtu sastrādaties ar klientiem un darbinieks mājās nenestu visu darba smagumu darba devējs piedāvā kursus, ka pārvarēt stresu, kā tikt galā ar grūtiem klientiem un ka veiksmīgāk pārdot. Kursus pasniedz speciālisti, kas šai joma darbojās jau vairākus gadus. Darbs ar rūtiem klientiem. Laika un stresa menedžments. Klientu apkalpošana un pārdošana.
DISC
Pēdējais un tad jau arī visspilktāk palikušais atmiņa ir disc tests, ko mēs veicām visi kopā, lai saprastu, kāds katrs mēs esam un, lai varētu veidot veiksmīgāku komandu savā DUS. Pasākuma laika mēs katrs par citu daudz ko uzzinājām, lai veiksmīgāk veidotos mūsu sadarbība, lai mēs kā kolektīvs būtu komanda, kas izpilda mums uzstādītos mērķus. Un vēl iepazinām kādas var būt personības un līdz ar to kāda pieeja vajadzīga viņa stilam, lai veiksmīgāk varētu arī strādāt ar klientiem. Vakara noslēgumā mums bija lieliska komandas relaksācija pirtiņā, burbuļvannā un jautrās sarunās.
TALANTU MEDĪBAS
Katram darbiniekam ir lieliskas izaugsmes iespējas. Lielākā daļa darbinieku, kas strādā augstākstāvoša amatā ir sācis ar degvieas uzpildes staciju. Tāpēc tagad katrs darbinieks, kas izrāda vēlēšanos, ka vēlas kaut ko sasniegt tiek virzīts uz talantu medībām. Tiek veikti testi, intervijas, viena vardā saucot atlase. Un tad ja šajā reizē tu tiec izvēlēts tev atkal tiek dota apmācība jau uz vadītāja vietnieka amatu. Ja šaja reizē tev nepaveicās, jo kandidātu ir daudz, tev ir lieliska iespēja iet atkal uż nakamo kartu.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties