Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:201562
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 26.11.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
Darba fragmentsAizvērt

Turpinot domu gājienu par realitāti, manuprāt, iekšējā (lokālā) sistēma pēc to būtības ir sakārtota, kas attiecas uz SAC, bet par sociālo jomu valstiskā aspektā to apgalvot būtu grūti, fakti runā ko citu. Jo, apzinoties to, kādi ir sociālo pakalpojumu kvalitātes izvērtēšanas mērķi (1. apzināties, sociālo pakalpojumu sniedzēju reālo, situāciju, līdzīgo, atšķirīgo, galvenās problēmas un veiksmes; 2. izvērtēt sociālos pakalpojumus pēc labās prakses principiem un salīdzināt ar „kvalitātes kritērijiem”; 3. izstrādāt rekomendācijas sociālo pakalpojumu kvalitātes uzlabošanas jomā un iekļaut tās sociālo pakalpojumu attīstības stratēģijā) manuprāt, tiek gan vērtēti, gan balstoties uz vērtējumu uzlaboti sociālie pakalpojumi, kuri tika novērtēti ne tik labi.
Pētot situāciju sociālajā jomā, nonācu pie secinājuma, ka kvalitātes kritēriji ir izstrādāti, balstoties uz ekspertu profesionālo pieredzi sociālā darba un sociālo pakalpojumu sniegšanas jomā. LR likumdošanu un prasībām sociālo pakalpojumu sniedzējiem un labās prakses piemēriem, pieredzi un profesionāli- teorētisko pamatojumu.
Esejas secinājums:
1. Balstoties uz studiju kursā iegūto informāciju (teorētiskās atziņas no E. Deminga, J. Jurkana, Harvija- Grīna u.c.) un praktisko pieredzi profesionāli darbojoties sociālās aprūpes jomā, ir iespējams secināt, ka kvalitatīvās novērtēšanas sistēma ir izveidota, bet tā strādā daļēji, tā strādā lokālajā vidē, bet ne valstiskā.
2. Pastarpināts secinājums augstāk minētajam ir Deminga kvalitātes teorijas filozofijas pamata algoritma izpilde, respektīvi, ik gadu tiek sastādīts rīcības plāns un gada gaitā tas tiek realizēts.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1368742
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties