Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:195899
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 23.11.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Valūtas kursa shēma ir tas kā valsts nosaka savas valūtas vērtību pret citām ārvalstu valūtām valūtu tirgū. Šīs shēmas ir ļoti saistītas ar centrālās bankas monetāro politiku un bieži ir atkarīgas no tiem pašiem faktoriem.
Valsts konta bilance, kurā tiek uzskaitīti visi starptautiskie darījumi, kuros ir veikti naudas maksājumi noteikta perioda laikā. To veido norēķinu un kapitāla konti. Maksājumu bilance grāmatvedības izteiksmē vienmēr ir sabalansēta, jo katram kredītpostenim kontā ir atbilstošs debetpostenis citur, tomēr, kaut gan kopējā MB vienmēr ir līdzsvarā (sabalansēta), tas nozīmē, ka katrs atsevišķais konts, kas veido MB, ir sabalansēts. Biļetens "Latvijas Maksājumu Bilance" iznāk reizi ceturksnī (ceturtajā mēnesī pēc pārskata perioda beigām) latviešu un angļu valodā. Valsts maksājumu bilance šajā biļetenā publicēta atbilstoši Starptautiskā Valūtas fonda "Maksājumu bilances rokasgrāmatas" 5. izdevuma standartshēmai un sniedz pilnīgu priekšstatu par ekonomiskajiem darījumiem starp Latvijas rezidentiem un pārējo pasauli (nerezidentiem).

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties