Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:190370
 
Vērtējums:
Publicēts: 28.03.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Kopsavilkums    3
  Dati par plānoto uzņēmumu    4
  Uzņēmuma apraksts    5
  Uzņēmuma vadība un personāls    7
  Uzņēmuma vadības struktūra    8
  Pakalpojumi    9
  Klienti un tirgus situācija    11
  Konkurence    12
  Virzība tirgū, mārketinga plāns    13
  Projekta realizācija    14
  Iespējamie trūkumi un riski    15
  Secinājumi    16
Darba fragmentsAizvērt

Naktsklubs, individuālais komersants „4U” piedāvās Skrundas pilsētas un tās tuvākās apkārtnes jauniešiem lieliskas izklaides un atpūtas iespējas. Naktsklubs ir jaundibināts uzņēmums Skrundā, O. Kalpaka ielā 2. Telpas tiks nomātas, līgums ir noslēgts uz 20 gadiem.
Skrundas pilsētas centrs ir izdevīga vieta naktskluba veidošanai, jo tuvākajā apkārtnē nav līdzīgas atpūtas un izklaides vietas jauniešiem. Lai piesaistītu vairāk klientu - darba dienās klubs pildīs arī bāra funkcijas. Bāram Skrundā pastāv neliela konkurence ar kafejnīcām „Jumis” un „Sārtā Vēža Spīlēs”, kuras pilsētā jau kļuvušas atpazīstamas.
I/K pamatkapitāls ir Ls 3000, bet, lai dibinātu pienācīgu naktsklubu būs vajadzīgs kredīts Ls 25 500 apmērā un 15 gadiem, ar procentu likmi 17% gadā, bet kā ķīla būs zeme un mežs Ls 2000 vērtībā un privatizēts divistabu dzīvoklis Ls 4000 vērtībā. Kluba plānotais apgrozījums mēnesī ir apmēram Ls 6300.
Vienā nedēļas nogalē tiek plānoti ap 600 – 700 apmeklētāju. Domājams, ka vasarās klientu skaits samazināsies, jo vairums jauniešu vēlēsies atpūsties ārpus telpām.
Es, kā naktskluba menedžere, plānoju pieņemt darbā 18 darbiniekus, no tiem 5 apsargus, 10 bārmeņus, menedžera vietnieku, garderobistu un apkopēju.
Mans mērķis ir sasniegt pēc iespējas lielāku peļņu īsākā laika periodā, piesaistīt daudz klientu un darīt visu, lai klubs gūtu vislabākās atsauksmes. Kluba reklāmas ievietošu vietējos medijos, reklāmas plakātus izvietošu Skrundas centrā un šosejas Rīga – Liepāja malā, kas piesaistītu arī garāmbraucēju uzmanību.
Lielākie riski, ar kuriem iespējams saskarties kluba darbības laikā ir: sabiedrības negatīvā attieksme, cenu paaugstināšanās (energoresursu, pārtikas produktu, degvielas, nomas maksas). Taču, ja jaunieši atzīs klubu par labu un bieži to apmeklēs, šie riski naktskluba darbību neietekmēs. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −7,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1180148
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties