Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:187243
 
Vērtējums:
Publicēts: 10.12.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2016. - 2020. g.
Darba fragmentsAizvērt

E-pasta ziņojumu lietošanas drošību paaugstina ciparparaksta lietošana. Ciparparaksts jeb e-paraksts (digital signature) ir ziņojuma beigās pievienoti dati, kas ļauj ziņojuma saņēmējam pārbaudīt ziņojuma avotu. E-paraksts ir elektroniski dati, unikāls personas identifikācijas apliecinājums, kas pievienots datorā sagatavotam dokumentam. E-paraksts ir pases ekvivalents elektroniskā formātā un apliecina tā piederību konkrētai fiziskai personai. E-paraksta izmantošana nodrošina elektroniskā dokumenta autentiskumu un apstiprina parakstītāja identitāti.
Ikvienam cilvēkam ir iespējas noskaidrot, cik drošs ir viņa e-pasts, viens no iespējamajiem variantiem ir nosūtīt tukšu vēstuli uz adresi tests.lat@drosiba.lv. Jūs saņemsiet automātisku atbildi, kurā būs paskaidrots Jūsu e-pasta drošības līmenis. Uzņēmumu grupa "Datu Drošība" pirmie Latvijā, kas ir uzsākuši droša SSL/PGP e-pasta pakalpojumu publisku sniegšanu, turklāt, pateicoties lielajam jau esošo lietotāju skaitam, spēj to nodrošināt par zemām izmaksām. [2]
Tāpat kā ikdienā ik viens no mums uzmana izdrukāta veida svarīgus dokumentus un vēstules, ir nepieciešams rūpēties arī par svarīgo informāciju datorā. Galvenais ir neatstāt datoru bez uzraudzības šaubīgās vietās, kā arī parūpējieties par drošību, to lietojot.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties