Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:186814
 
Vērtējums:
Publicēts: 12.04.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pēdējo gadu laikā pasaulē ir noticis milzīgs tehnoloģiju bums, kas ir iegriezies arī Latvijā un uzņem aizvien straujākus apgriezienus. Internets katru dienu arvien vairāk un vairāk paņem savā gūstā cilvēku prātus. Internetā valda anonimitāte un visatļautība, kas arī ir galvenais piesaistošais faktors. To mana pilnīgi visi un tagad jau reti kuram uzņēmumam nav savas mājas lapas. Internets, protams, ir noderīgs, lai izlasītu jaunākās ziņas, komunicētos ar citiem cilvēkiem vai arī vienkārši izklaidētos. Tas viss ir ļoti jauki, bet, kas par daudz, tas par skādi.
Šis teiciens ļoti labi raksturo situāciju, kas valda mūsdienās. Daudzi cilvēki un galvenais bērni ir pakļauti nepārtrauktai digitalizācijas un interneta propagandai, kas visu dienu bombardē mūsdienu cilvēka smadzenes. Protams, ir labi, ka cilvēki, kas nav ļoti komunikabli reālajā dzīvē, var netraucēti un neapsmieti izpausties globālajā tīmeklī, bet tāpēc jau reālā pasaule un problēmas nepazūd. Tomēr, ir cilvēki, un tādu ir daudz, kas to uzskata par glābiņu un otro, labāko dzīvi un arvien vairāk un vairāk laika pavada šajā virtuālajā realitātē, atstājot novārtā fiziskās aktivitātes, paliekot acīmredzami nīgrāki, jo ir pavadījuši neskaitāmas bezmiega naktis savā perfektajā interneta pasaulē. Rodas ļoti daudz atkarīgu bērnu, kas notriec visu savu pusdienu naudu datorsalonos, kas jau sāk kļūt par tehnoloģiju gadsimta lielo sērgu. Otra liela problēma...

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1178678
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties