Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:186551
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 07.04.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Jaunākās informācijas tehnoloģijas dod cilvēkiem lielāku brīvību un padara tos atkarīgus no visām lietām, kas atvieglo to dzīvi. Arī tie, kuriem nepietiek līdzekļu vai arī tie, kuri vienkārši neatbalsta jaunākās tehnoloģijas ir spiesti ar laiku sev tādas iegādāties, jo savādāk nav iespējams iztikt. Par piemēru kādreiz lai mācītos nebija nepieciešams internets, studenti gāja uz bibliotēkām un meklēja informāciju. Tagad pat mazturīgajām ģimenēm, kurās ir studenti jāapsver doma par interneta ievilkšanu. Tāpat arī ir ar personālajiem datoriem, studentam ir nepieciešams savs dators , lai varētu studēt un nodot mājas darbus. Arī lai dabūt darbu ir jābūt zināšanām par datoru.
Patiesībā nezinu vai tas ir ētiski, kad cilvēki internetā izmanto segvārdus un uzdodas par tiem kas patiesībā nav. Segvārds vai niks dod drošības sajūtu un drosmi. Ir iespēja pārtapt par ko vien vēlies. Šādas parādības bieži novērojamas dažādos čatos un iepazīšanās lapās. Var publiski apvainot politiķus aizskart pazīstamus cilvēkus un neuztraukties par tādu lietu, kā ētika, neviens taču tāpat neuzzinās.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties