Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:185820
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 19.03.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
Darba fragmentsAizvērt

Labāki rezultāti šajā meklētājā uzrādījās, meklējot tūrisma iespējas Rīgā. Kā pirmais tiek uzrādīts Rīgas pašvaldības tūrisma portāls – www.rigatourim.lv, kurā ir pieejama diezgan plaša informācija par nakšņošanas iespējām, sporta pasākumiem, kultūrvēsturiskajiem un dabas objektiem u.c. [20] Arī pārējie no pirmajiem desmit rezultātiem meklētājā pilnībā atbilst meklētajiem atslēgas vārdiem. Gan latviešu, gan ārzemju tūrisma portāli piedāvā iegādāties, iegūt informāciju par tūrisma iespējām Rīgā.
Vāciskajā Google meklētājā – www.google.de – tika meklētas sekojošas frāzes, Sehenswürdigkeiten Riga (ievērojamākās vietas Rīgā) un Restaurants Riga (Restorāni Rīgā). [21]
Meklējot ievērojamākās vietas Rīgā, autors secināja, ka Vācijas tūristiem Rīgas apmeklējums ir populārs galamērķis, plānojot savu atvaļinājumu, jo pirmie seši rezultāti, kas tika atspoguļoti, ir pašu vāciešu veidotās interneta vietnes par apskates objektiem un tūrismu kopumā Latvijas galvaspilsētā. Tā piemēram, www.reisen-mit-dem-internet.de portālā pieejami gan apraksti un adreses par dažādiem kultūrvēsturiskiem objektiem Rīgā, gan arī to fotogrāfijas. [22]

Secinājumi un ierosinājumi
Darba gaitā autors konstatēja, ka, lai arī procentuāli lielākajai daļai Latvijas tūrisma uzņēmumu ir izstrādātas savas virtuālās mājas jeb interneta lapas, tomēr tikai nelielai daļai tās atbilst darba sākumā norādītajiem, standartiem.
Trūkumi dažādu uzņēmumu lapām ir visdažādākie – citas ir gan tehnoloģiski, gan vizuāli novecojušas, citas, kuras ir veidotas vai pārveidotas relatīvi nesen, ir nepārdomātas un tajās nav iekļautas dažādas svarīgas funkcijas, piemēram, viesnīcām nav ērtas rezervēšanas sistēmas. Vairākās lapās ir aizmirsts iekļaut svarīgu informāciju par uzņēmumu, pakalpojumu cenām utt.
No mārketinga viedokļa lielākā daļa lapu pilda savu pamatfunkciju, jo tās, ievadot attiecīgos meklējamos vārdus, tiek atrastas dažādos interneta meklētājos,un, protams, ļauj uzņēmumam savus produktus reklamēt internetā, jo ir iespējams reklāmas bannerim pievienot saiti uz savu mājas lapu. Šāda reklāma mūsdienās, kad attīstās gan interneta tehnoloģijas, gan palielinās globālā tīmekļa lietotāju skaits, kļūst arvien nozīmīgāks un efektīvāks reklāmas veids.

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties