Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:180994
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 12.12.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Manuprāt, pirmais raksts ietver ļoti svarīgu informāciju. Pareizi ir teikts, ka mūsu inspektori, kuri kontrolē deklarācijas tikai prot izrēķināt pēc matemātiskas metodes, bet nezin un nesaprot ar ko uzņēmums nodarbojās un kāpēc ir tāda peļna vai zaudējumi. Es uzskatu, ka Latvijā vajadzētu uzlabot šo sistēmu. Un ši ieviešana ar nulles deklarāciju, nekur neder, jo katrs Latvijas iedzīvotājs nepratīs to aizpildīt un arī negribēs – tas ir cilvēku laiks un cilvēks nevēlas būt zem mikroskopa, kur pēc katras viņa darbības sekos un uzskaitīs cik saņēma, cik iztērēja un uz ko utt.

(Pielikums 3)

Otrais raksts ir svarīgs Latvijas iedzīvotājiem, lai tie saprastu, ka dauzdzus izdevumus var ierakstīt Gada deklarācijā gada beigās un 25% no summas būs apmaksāti, ja tie ir attaisnotie izdevumi, pēc ši raksta cilvēks sapratīs, ka aizpildīt, kādi dokumenti vajadzīgi lai nodotu Gada ienākuma deklaraciju.

(Pielikums 4)

Trešais raksts arī ir ļoti svarīgs un vajadzīgs, tas ir ļoti labi, ka samazināja iedzīvotāju ienākuma nodokli priekš saimnieciskas darbības tagad procentu likme ir 15% un ir daži atvieglojumi, tas ir godīgi un pareizi.

(Pielikums 5)

Secinājums:
Visi raksti ir svarīgi un sevī ietver svarīgu informāciju, daudzi iedzīvotāji varbūt nezināja , ka var iesniegt Gada deklarāciju un atgūt nelielu summu no patērētas, ka MK lemj par jaunu deklaraciju un cilvēkus uzskatīs, visus ieņēmumus un izdevumus, ka paradījās jauns nodokļa veids, kas dod atvieglojumus un samazina procentu likmi, kas dodarbojās ar saimniecisko darbību. Daži likumi, ko pieņem MK ir patiešām noderīgi un ir iedzīvotāju labā.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties