Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:180768
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 02.03.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Apgrieztā piramīdveida struktūra uzsver, ka visam, kas tiek uzņēmumā veikts, jānotiek klientu, nevis vadības vai personāla labā. Šī pieeja parāda, ka klients ir patiesi vissvarīgākais .Biznesa prioritātes ir tam pakārtotas. Klientu apkalpošanas darbiniekiem ir noteicošā loma klienta uzskatu veidošanā par uzņēmumu un produkta zīmolu. Lai darbinieki atstātu pietiekami labu iespaidu uz klientu, tie ir labi jāapmāca, tāpēc mācību organizēšanai ir jāpiešķir pietiekami daudz līdzekļi.
Mūsdienās, lielākā daļa darbinieku vēlas strādāt tādu darbu, kurā būtu iespēja saņemt labu un atbilstošu atalgojumu. Tāpēc uzņēmumam saviem darbiniekiem jāmaksā atbilstošs un konkurētspējīgs atalgojums, turklāt ar tā palīdzību jāveicina darba izpildes kvalitātes uzlabošanās. Efektīvs atalgojums palīdzēs noturēt darbiniekus un veidot viņiem motīvus savu darbu veikt izcili. Darba devējiem arī jānoskaidro kāda līmeņa atalgojumu par līdzīgiem amatiem maksā attiecīgajā nozarē. Uzņēmumam būtu jāseko līdzi izmaiņām atalgojuma tirgū, pretējā gadījumā draud atpalikt no tirgus līmeņa un uzņēmumā pieaugs kadru mainība. Papildu atalgojums var tikt izmantots, kad darbinieks ir sasniedzis noteiktu spēju līmeni. Atalgojuma līmenim jābūt ieguldītā darba un pūļu vērtam, kā arī reāli sasniedzamam. Nosakot standartus, lai saņemtu prēmiju, darbinieki pūlēsies savu darbu paveikt pēc iespējas ražīgāk.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1114584
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties