Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:177968
 
Vērtējums:
Publicēts: 20.06.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Google iespējamais pielietojums informācijas pārvaldībā
Google ir diezgan daudz iespējas un rīki. Informācijas pārvaldībā ļoti noderīga ir google kalendāra iespēja, jo tajā var atzīmēt visus svarīgākos gaidāmos notikumus, kas ļoti labi palīdz atcerēties, ja kaut kas tiek aizmirsts. Ļoti vērtīgs ir arī youtube pakalpojums, jo arī tur bieži var atrast noderīgu un svarīgu informāciju, pat tādu, kura nevienā citā resursā nebūs atrodama. Google iespējas turpina aizvien pieaugt un tās arī attīstās aizvien straujāk. Google ir arī izveidojis meklēšanas programmu „Google chorme” Google arī rūpējas par to, lai viņu produkti būtu labi pieejami arī mobilajās ierīcēs, ne tikai datoros. Google ir izveidojis vēl arī tādu pakalpojumu kā google drive, kurš informācijas organizēšanai un pārvaldībai ir ļoti svarīgs, jo tas ļauj tiešsaistē saglabāt datus, un tiem varētu piekļūt arī tad, ja parastais datu nesējs ir bojāts vai pazudis. Ļauj saglabāt 5Gb ar datiem, kas ir salīdzinoši liela vieta (salīdzin;ajumā ar zibatmiņas ierīcēm).
Man personīgi google kalendārs un youtube ir ļoti noderējis informācijas pārvaldīšanai. Arī e- grāmatu lasīšanas iespēja ir ļoti noderīga.

Secinājumi un vērtējums
Kopumā Google piedāvā diezgan lielu rīku skaitu, un gandrīz katram tur atradīsies kāda lieta, kas būs noderīga. Google šobrīd ir pasaulē populārākais interneta meklēšanas dienests. Google ir samērā labi izmantojams informācijas pārvaldībā un organizēšanā, jo piedāvā diezgan lielu rīku skaitu, kas ļoti palīdz šajā jomā. Piedāvā arī vairākas meklēšanas iespējas – var meklēt pēc vairākiem kritērijiem, piemēram pēckonkrēta gada skaitļa, faila formāta veida, piemēram, word fails vai tikai prezentācijas, vai tikai tos, kuras ir pdf formātā. Arī google maps un google earth ir ļoti nozīmīgi rīki informācijas pārvaldībā, jo var ātri atrast vajadzīgo punktu kartē, un pat aplūkot, kā reāli šajā konkrētajā punktā izskatās. ir diezgan laba arī datu aizsardzība – datus var aizsargāt ar paroli, un tad sveši cilvēkiem pie tās netiks, var arī izvēlēties, ar kuriem cilvēkiem dalīt informāciju un ar kuriem nedalīt. Meklēšana un saskarne ir lietotājdraudzīga – viss ir salīdzinoši viegli saprotams.
Kopumā es vērtēju šo rīku augstu, arī pats ļoti daudz izmantoju šos rīkus.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −1,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1323817
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties