Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:177868
 
Vērtējums:
Publicēts: 20.12.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Es sevi ļoti labi varu iedomāties visā, lielajā skaistuma pasaule un tieši kosmetologa profesijā. Jau bērnībā man patika krāsot lelles. Skatīties uz mammu kā krāsojās viņa, kā viņa kopj savu ādu ar dažādiem krēmiem un maskām, ne reizi vien arī izmēģināju to uz savas āda, lai pārbaudītu kā tas ir.
Arī mani apkārtējie cilvēki uzskata, ka tas ir tas, kas tiešām ir mans, ka tā būs mana īstā vieta, jo man vienmēr ir paticis rūpēties par citiem, izprast citu problēmas un meklēt tām vispiemērotāko atrisinājumu. Patīk darboties ar un ap cilvēkiem, padarīt viņus skaistākus gan iekšēji, gan ārēji.
Es arī uzskatu,ka esmu nonākusi īstajā vietā, jo par kosmetologa profesiju domāju jau četrus gadus un sapratu, ka šis darbs ir ļoti sievišķīgs un saistīts ar visu skaisto, tieši tāds, kāds būtu nepieciešams katrai sievietei. Pats galvenais, ka arī zināšanas kosmetologiem ir padziļinātas gan par cilvēka ķermini, tā uzbūvi un darbību, gan par to kā padarīt to ārēji skaisti, gan arī garīgās zināšanas, kā likt justies cilvēkam skaistam arī iekšēji. Manuprāt, šī ir ļoti plaša profila specialitāte, kurā ir nepiecišamas ļoti daudz zināšanas un pats galvenais, ka ir jāiegulda ļoti liels darbs un laiks, lai tādas būtu, bet , ja ir gribasspēks un mērķis uz kuru tiekties, tad visu var izdarīt, un man tāds ir. Es zinu,ka man priekšā ir garšs ceļš- visa dzīve,lai mācītos un papildinātu savas zināšanas it visā, un to, ka būs jāmācās nepārtraukti, bet mani tas nebiedē. Es skaidri zinu,ka esmu savā īstajā vietā, starp īstajiem cilvēkiem un ,ka man viss izdosies.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1327800
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties