Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:176401
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 27.02.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Marsam ir divi pavadoņi – Foboss un Demoss. Foboss griežas ap Marsu tik zemu, ka tas sadursies ar Marsu, tādējādi radīsies atlūzas, kuras izklīdīs pa Marsa atmosfēru un izveidos gredzenu, līdzīgi kā Saturnam. Nav īsti zināms, kad šis notikums būs, bet marsieši to ļoti gaida, tie viņiem būs svētki, jo uzskata, ka tas padarīs planētu skaistāku. Protams, šie nav viņu vienīgie svētki, marsieši svin arī tādus svētkus kā jauno gadu, tas viņiem ir reizi 687 dienās, attiecībā pret Zemes dienu garumu. Marsa iedzīvotājiem svētku sagaidīšana sniedz prieku, jo tas ir laiks, kad sanāk kopā ģimenes un labi pavada laiku, stāstot viens otram dažādus piedzīvojumus un stāstus.
Marss un tā iedzīvotāji nav briesmīgi, tā ir gudra un ļoti izglītota sabiedrība ar savām izskata dīvainībām, kuras mums liktos nepieņemamas. Ir labi, ka mūsu civilizācija par marsiešiem nenojauš, jo mēs, cilvēki vēlētos nodibināt kontaktu un izpētīt to uzbūvi un ikdienas dzīvi, tā būtu spīdzināšana, līdzīgi domāja arī marsieši, tāpēc ir normāli, ka viņi savu planētu padarīja mums šķietami neapdzīvotu. Lai jau viņi turpina dzīvot, kā ieraduši, baudīt savu nepiespiesto ikdienu un slēpt savu civilizāciju, tas ir labāk gan viņiem, gan mums, nenojaušot par to ka mūsu Saules sistēmā ir vel kāda daudz izglītotāka un attīstītāka civilizācija.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1330261
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties