Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:173582
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 11.01.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Mana biznesa ideja ir piedāvāt cilvēkiem iegādāties pārtikas preces ar mobilā telefona, sms, zvana, wap vai interneta palīdzību, jebkurā laikā un vietā.
Domāju, ka ideja ir aktuāla mūsdienas, jo bieži vien gadās izbraukt uz laukiem vai kādā pārgājienā un pēc laika tiek secināts, ka tomēr pārtikas preces ir par maz vai kaut kas pietrūkst, šādā gadījumā ne vienmēr ir iespēja doties uz veikalu un tās nopirkt vai arī vienkārši izbaudīt priekšrocības iepirkties neizejot no mājām. Lai to visu atrisinātu potenciālais pircējs var paņemt mobilo telefonu un veicot dažu manevrus veikt pasūtījumu. Pēc pasūtīja veikšanas tiktu saņemts ziņojums datubāzē un piegādātājs/kurjers dotos uz veikalu, lai iegādātos nepieciešamās preces un tās piegādātu pasūtītāja norādītajā vietā. Visas preces tiktu iegādātas kādā konkrētā vai arī pircēja izvēlētā lielveikalā. Precēm tiktu uzlikt minimāls uzcenojums.
Cik zināms tieši šādā jomā konkurence nav diez ko liela, veicot sīkāku izpēti internetā tika atrasts, ka ir viena firma, kas nodarbojas ar pārtikas preču tirgošanu internetā, taču atšķirība ir tur, ka šī firma piedāvā iespēju veikt pasūtījumu internetā. Zināms, ka citviet pasaulē šāda iespēja ir ļoti pieprasīta.
Lai šo ideju realizētu, ir nepieciešamas izveidot datubāzi un attiecīgo programmatūru, lai pieņemtu pasūtījumus, kā arī nepieciešams iegādāties transporta līdzekļus ar kuriem pārdotās preces varētu piegādāt pircējiem. Lai to visu realizētu, būtu jāpiesaista sponsori, kā viena no, piedāvāt konkrētu lielveikalu pārtikas preces, tādējādi reklamējot esošo veikalu. Otra iespēja ir griezties bankā, lai ņemtu kredītu. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties