Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:170900
 
Vērtējums:
Publicēts: 19.08.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Kā jebkurā valstī arī Francijā ir savas īpatnības biznesa etiķetes un ētikas jomā. Dažiem tās šķiet nedaudz jocīgas un ,iespējams, nepieņemamas, tomēr, lai biznesa kontakti nodibinātos uz ilgāku laiku, vai arī tikai uz kādu konkrētu projektu, tās ir kaut nedaudz jāpārzina. Tikai atbilstoši uzvedoties, kā to paredz francūžu mentalitāte un biznesa normas, ir iespējama sadarbība.
Francija ir lielākā Eiropas valsts pēc Krievijas, tai daudz robežu ar citām valstīm, kā arī Vidusjūru, Atlantijas okeānu un Lamanša kanālu. Iedzīvotāju skaits ir ap 60 miljonu, tāpēc kultūras iezīmes ir diezgan atšķirīgas, tomēr kopīgais ir lepnums par savu valsti. No visiem iedzīvotājiem Francijā ir dzimuši ap 90%. Katrs francūzis lepojas ar savu dzimto apgabalu un reti kad izvēlas doties no tā projām, vienīgi, ja tas nav uz Parīzi, tomēr arī tie, kas visu mūžu nostrādājuši Parīzē sevi neuzskata par pilsētas iedzīvotājiem – parīziešiem, viņiem tuvāka ir sava dzimtā pilsēta. Francijā atšķirības var saskatīt dažādas, jo atšķiras ziemeļi no dienvidiem, kā arī austrumi no rietumiem, lielākoties lielās teritorijas un ģeogrāfisko atšķirību dēļ. Rietumfrancijā valda atlantiskās tradīcijas, kas kopīgas ar Britu salām un Skandināviju –daudzas ostas un tirdzniecība pa jūru. Rietumfrancija nodarbojas ar dažādu resursu piegādi citām valstīm. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties