Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:168495
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 23.09.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Situācijas raksturojums    3
2.  Problēmas formulējums un tās analīze    5
3.  Projekta vispārējā mērķa un tiešā mērķa formulējums    6
4.  Projekta aktivitātes    6
5.  Projekta rezultāti    11
6.  Projekta ieviešanas laika grafiks    12
7.  Projekta personāls, organizācija    13
8.  Projekta vadības riski, uzraudzība    15
9.  Projekta izmaksas    16
10.  Projekta finansēšanas avoti    18
  IZMANTOTĀS LITERATŪRAS UN AVOTU SARAKSTS    19
Darba fragmentsAizvērt

Rēzeknes pilsētas Ziemeļu rajonā ir divas vidusskolas, viena arodvidusskola un trīs bērnudārzi, no kuriem viens atrodas praktiski blakus šim rotaļu laukumam un ir viens no lielākajiem pilsētas bērnudārziem. Ņemot vērā faktu, ka ziemeļu rajons ir pilsētas daļa kur pārsvarā ir tikai dzīvojamie nami šāda moderna rotaļu laukuma izveide ir tiešām aktuāla. Pilsētā ar aptuveni 40 tūkstošiem iedzīvotāju uz doto brīdi ir tikai viens moderns, pietiekami plašs un interesants rotaļu laukums, kas atrodas Raiņa parkā, kas savukārt ir pilsētas centra daļā un ziemeļu rajona iedzīvotājiem tā ir diezgan attāla vieta (Rēzeknes pilsētas ziemeļu rajons atrodas 3km attālumā no Rēzeknes pilsētas centra) un viņiem ir nepieciešams savs moderns rotaļu laukums, kas vienlaicīgi kalpotu arī kā atpūtas vieta ne tikai bērniem. Ne visiem bērniem un viņu vecākiem ir vēlme doties tik tālu, lai rotaļātos drošā un vizuāli pievilcīgā rotaļu laukumā, līdz ar to šo rotaļu un atpūtas laukumu apmeklēs lielākā daļa Rēzeknes pilsētas ziemeļu rajona bērni.
Teritorija ir piemērota bērnu rotaļu laukumam, jo tā ir norobežota no ielas un atrodas dzīvojamo ēku ielokā.
Teritorijā atrodas koka un metāla konstrukcijas, kuras ir fiziski un morāli novecojušas. Nerodot iespēju izlādēt enerģiju organizētas rotaļas veidā, bērni to izpauž kāpņu telpu, apstādījumu u.c. postīšanā, kā arī spēlēm uz ielas.
Aptuveni pirms gada esošajām konstrukcijām tika atjaunots krāsojums, taču nekādi rekonstrukcijas darbi netika veikti. Krāsojumā ir manāmi bojājumi. Konstrukcijas paredzēts nomainīt pret koka un stingra tērauda, lai tās būtu drošākas bērniem un vizuāli pievilcīgākas.
Teritorijai cauri stiepjas izbradāta taka, ko izmanto gājēji. Tiek traucētas bērnu rotaļas un drošība, tādēļ jaunais bērnu laukums tiks norobežots, lai mazinātu gājēju cauri iešanu un mudinātu gājējus izmantot blakus esošo asfaltēto ceļu.
Iedzīvotāji tiks informēti un tiks uzlikta zīme, kas aizliedz pastaigas ar mājdzīvniekiem laukuma tuvumā.
Laukuma zonējums: rotaļu vieta mazākajiem bērniem (no 2 līdz 7 gadiem), spēļu vietas lielākajiem bērniem (no 8 līdz 12 gadiem).
Paredzētais bērnu rotaļu un atpūtas laukums tiks veidots kā videi draudzīgs un ainavā iederīgs objekts, kur bērniem būs patīkami pavadīt laiku un apgūt jaunas zināšanas, jo rotaļu laukuma rīki būs pielāgoti, lai veicinātu bērna intelektuālo un fizisko attīstību.
Projekta īstenošanai tiks nolīgts demontāžas uzņēmums, kas veiks esošo objektu demontāžu, uzņēmums seguma uzklāšanai, lai izveidotu kvalitatīvu, drošu un visiem ES standartiem atbilstošu bērnu rotaļu un atpūtas laukumu. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1232218
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties