Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:165398
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 05.11.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Daudzajiem cīniņiem un industriālās revolūcijas sāka veidot masu sabiedrību. Tas sāka ļoti lielā mērā uzlabot cilvēku dzīves, bija iespējams iegūt lētu kokvilnu drēbēm, lētu keramiku traukiem, plaša mēbeļu ražošana, lētas kurināmās ogles, lēta sadzīves labumu transportēšana cilvēkiem. Industriālā revolūcija deva iespēju cilvēkiem dzīvot labāku dzīvi, kur bija iespējams sasniegt daudz vairāk, kaut arī tas būtu tikai īslaicīgi. Tika radītas grāmatas, laikraksti, kas tika glabāti pilsētas bibliotēkā, lai ikviens varētu tikt tiem klāt un apmācīt prātus. Laikraksti tika aizpildīti ar visādiem jaunumiem un sludinājumiem, kas pamazām sāka izglītot cilvēkus.
Cilvēki, kas dzīvoja ciematiņos, industrializācijas rezultātā sāka pārcelties uz pilsētām, kur sāka veidot savu, savādāku komunikāciju, kas krasi atšķīrās no pilsētas. Ciematu iedzīvotāji bija tādi, kas dzīvoja nelabvēlīgos apstākļos, līdz ar to viņu dzīves uztveri bija savādāka. Savukārt, pilsētas iedzīvotājiem ciematu ļaudis bija tie, kas veica viņiem daudzus nozīmīgus darbus viņu labā vai mājsaimniecībā, tādējādi nabadzīgie varēja uzlabot savus dzīves apstākļus. Tika darba laukā tika izmantota tehnikas palīdzību, radās lielāka drēbju daudzveidība, pēc industriālās revolūcijas bija lielākas iespējas dzīvot un veidot savu naudas ekonomiku, kā arī bija iespējams iegūt daudz labāku izglītību speciālās iestādēs. Līdz ar iespējamo izglītošanos drīz vien tika izveidota masu mediju tehnoloģijas. Un, protams, arī bija savas sliktās puses tam laikam.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1122618
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties