Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:162860
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 10.02.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Mans projekta mērķis bija iespējami izdevīgāk – lētāk aizbraukt interesantā vienu nedēļu garā ceļojumā uz kādu no valstīm – Ēģipti, Turciju vai Lietuvu. Lai sasniegtu savu mērķi, izvirzīju 5 kritērijus, pēc kā noteicu, uz kuru valsti būs vislabāk braukt. Galvenais, kas ietekmēja mērķi, bija ceļojuma cena, jo tērēt es varu tikai līdz 300 Ls. Gaisa temperatūra bija viens no svarīgākajiem kritērijiem, jo vēlējos arī nedaudz pasauļoties un atpūsties pie ūdens, tūrisma objektu skaits nebija pārāk svarīgs kritērijs, bija doma arī nedaudz izklaidēties un nedaudz apgūt vietējās tradīcijas.
Visvairāk manu ceļojuma izvēli ietekmēja cena, kas sastāda 50% no visām prioritātēm, arī gaisa temperatūra nebija mazsvarīga – es nevēlējos braukt uz valsti, kur ir ļoti augsta gaisa temperatūra vai ļoti zema gaisa temperatūra, gaisa temperatūrai valstī man 27% prioritāšu, vēl diezgan svarīgs kritērijs bija tūrisma objektu skaits valstī, jo, ko gan var darīt ceļojumā, kurā nav ko redzēt, šis kritērijs sastādīja – 13 %. Pārējie – ne tik svarīgi kritēriji bija izklaižu pieejamība – 3 % prioritāšu un iespēja apgūt vietējās tradīcijas – 7%.
Cenas ziņā vispiemērotākā man liekas Lietuva, jo ceļojums uz šo valsti ir vislētākais, 2. vietā ir brauciens uz Turciju, jo arī šī ceļojuma cena pārsniedz tikai 50 Ls no mana ieplānotā budžeta.
Gaisa temperatūras ziņā vispiemērotākā valsts ir Turcija, jo tur temperatūra nav tik augsta kā Ēģiptē un tik zema kā Lietuvā, un man negribētos aizbraukt atpūsties un dabūt saules dūrienu vai nosalst.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties