Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:162544
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 22.02.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    4
  Prakses atskaite    4
  Produktu un pakalpojumu raksturojums    9
  Konkurentu raksturojums    10
  Patērētāju analīze    11
  Prakses vietā veiktie darba uzdevumi    13
  Prakses uzdevumu apraksts    13
  SVID analīze    15
  Secinājumi    15
  Priekšlikumi    16
Darba fragmentsAizvērt

SIA VTU Valmiera darbības mērķis ir sniegt autotransporta pakalpojumus, kā arī saimnieciskas un ekonomiskas darbības, lai saglabātu uzņēmuma mantu un veiktu uzņēmuma tālāku attīstību.
SIA VTU Valmiera misija ir uz klientu orientēts autotransporta uzņēmums, kas sniedz drošus un regulārus sabiedriskā transporta pakalpojumus Vidzemē pilsētas nozīmes, reģionālajos vietējās nozīmes un starppilsētu nozīmes maršrutos Latvijā. Balstoties uz ilggadīgu darba pieredzi, uzņēmums veic komercpārvadājumus Eiropā. Uzņēmuma autoskolā sagatavo kvalificētus visu kategoriju autotransporta līdzekļu vadītājus darbam SIA VTU Valmiera, kā arī citos Vidzemes reģiona uzņēmumos. Uzņēmuma darbiniekiem tiek nodrošinātas sociālās garantijas, pilnveidošanās un izaugsmes iespējas. SIA VTU Valmiera ir finansiāli stabils un konkurētspējīgs uzņēmums ar profesionālu personālu un atbilstošu tehnisko nodrošinājumu. Kvalitātes vadības sistēma ir garants Eiropas Savienības standartu prasībām un klientu vēlmēm atbilstošu pakalpojumu nodrošinājumam.
SIA VTU Valmiera vīzija - vadošais pasažieru pārvadājumu uzņēmums un autobusu apkalpošanas un remonta centrs Vidzemē, atpazīstams Latvijā un ārpus tās robežām ar plašu kvalitatīvu pakalpojumu klāstu un kompetentiem darbiniekiem. Uzņēmuma autoskola - vadošais mācību centrs Vidzemes reģionā profesionālu transporta līdzekļu vadītāju un speciālistu sagatavošanā autotransporta nozarē.
Uzņēmuma stratēģiskais plāns pašlaik ietver šādus mērķus:
Uzņēmuma pamatdarbības pilnveidošana, kas sevī ietver konkurētspējas un klientu apkalpošanas kvalitātes paaugstināšanu, uzņēmuma tirgus daļas noturēšanu un paplašināšanu, kā arī investīciju palielināšanu pamatlīdzekļos vidēji par 9% gadā.
Cilvēkresursu vadības pilnveidošana – ik gadu palielināt strādājošo darba samaksu, ne mazāk kā par inflācijas pieaugumu, regulāri paaugstināt darbinieku kvalifikāciju, pilnveidot darbinieku motivācijas sistēmu un pilnveidot darba drošības un veselības apdrošināšanas sistēmu.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties