Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:156740
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 29.06.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Medicīna jau no vissenākajiem laikiem vienmēr ir bijusi saistīta ar dažādām mēroga un veida katastrofām, jo vienmēr ir nepieciešams glābt cilvēku dzīvības. Tā kā civilā aizsardzība ir dažādu pasākumu kopums, kurus īsteno, lai nodrošinātu reaģēšanu katastrofu gadījumos vai pastāvot katastrofas draudiem, kā arī atbalstītu valsts aizsardzības sistēmas vajadzības, ja noticis militārs iebrukums vai sācies karš, tad slimnīcām ir liela nozīme civilās aizsardzības plānos.
Par slimnīcas civilo aizsardzību atbild tās vadītājs, kas visos civilās aizsardzības jautājumos izpilda likuma un citu normatīvo aktu prasības un tās tiešu draudu gadījumā ir tieši pakļauts Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta attiecīgās struktūrvienības priekšniekam.
Katrai iestādei ir jābūt savam civilās aizsardzības plānam, kuram ir jānodrošina civilās aizsardzības likumdošanas aktu un citu normatīvo aktu prasību ievērošanu un izpildi konkrētajā iestādē. Līdz ar to, arī katrā slimnīcā ir jābūt civilās aizsardzības un avārijas un glābšanas darbu plāniem. Slimnīcas darbiniekiem ir jāiepazīstas ar šiem plāniem, jāparakstās un vajadzības gadījumā ir jābūt spējīgiem tos izpildīt.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties