Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:155271
 
Vērtējums:
Publicēts: 27.06.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Keins tiek atainots kā bagātību un varu iemantojis cilvēks. Tomēr viņš dzīvē pieredzējis arī smagus brīžus, to skaitā divas šķirtas laulības, pirmās sievas un dēla nāvi. Viņa centieni iesaistīties politiskajā karjerā cietuši krahu, izvērstā skandāla dēļ, kura ietvaros viņš tiek vainots par sakaru ar dziedātāju, kuru viņš apprecējis tikko pēc pirmās laulības šķiršanas. Keina mūža nogale tiek rādīta drūmās noskaņās. Viņš to pavada vientulībā, savā varenajā namā, lēnām noskatoties, kā Lielās depresijas ietekmē grūst viņa vērienīgais un līdz tam veiksmīgais bizness.
Reportieris vispirms ierodas pie Keina otrās sievas, kuru sastop bēdu sagrauztu kādā naktsklubā. Sieviete atsakās runāt ar reportieri, taču viņš tomēr izdibina sievietes domas caur kluba oficiantu.
Turpinot savus meklējumus reportieris nonāk pie Keina aizbildņa nepublicēto memuāru materiāliem. Tos lasot teksts tiek sapludināts ar pagātnes ainām, ļaujot skatītājam it kā pārcelties Keina bērnībā. Kā izrādās, Keins, pret tēva gribu, pēc mātes ierosinājuma nodots baņķiera aizbildniecībā. Keins šajā bērnības ainā rādīts spēlējamies ar ragaviņām sniegotā dienā ārpus mājas. Šāda vide rod sasaisti ar filmas sākumā atainoto, no mirstošā Keina rokām izkritušo sniega bumbu, viņa „saites” pārtrūkšanu ar dzīvību, ar bērnību, tātad, arī ar atmiņām par „rozes pumpuru”. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties