Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:149105
 
Vērtējums:
Publicēts: 28.05.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Skaitot kopējos RIMI patēriņus uz reklāmas izplatīšanu, drukāšanu var secināt, to ka var atļauties tikai ļoti bagāta firma, un RIMI akciju bukletu pārvadājumi ar izplatīšanu noteikti ir veikti peļņas dēļ, jo cilvēku psiholoģija ir tāda, ka redzot, kādu akciju vai atlaidi, viņš 50% gadījumos aizies uz veikalu. Bet ienākot veikalā viņu gaidīs jau profesionāli izgatavots slazds no skaisti izvietotām precēm, piemērota mūzika un garšīga smarža. Tādējādi RIMI izdevumi, patērētie uz izplatīšanu, tiek atmaksāti ar jauno pircēju pirkumiem. Kā arī ar izplatīšanu ir saistīti vairāki cilvēki, un tas jau ir jaunas darba vietas, un jaunas iespējas bezdarbniekiem. Tomēr šai sistēmai, tāpat kā visiem šajā dzīvē ir savi trūkumi, piemēram, darba devējs – MEDIA PASTS nevar būt pilnībā pārliecināts par to, ka pastnieks pilnīgi iznēsās akciju bukletus rajonā. Brīvprātīgie var samelot, vai bezatbildīgi attiekties šim jautājumam. Vēl viens trūkums ir saistīts ar bukletu iepakošanu, jo kā jau bija minēts tā ir diezgan nekvalitatīva.
Kā jau visām citām sistēmām ir savi plusi un mīnusi, tomēr nekā nav ideāla. Šie materiāli ir labi tiem, kas jau ir vecāka gājuma, un arī tiem, kas jaunāka gājuma, bet vienkārši nav laika aiziet uz veikalu. Tāpēc ar reklāmu bukletu izplatīšanu ir verts nodarboties.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1322857
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties