Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:149000
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 11.01.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Mans projektējamais objekts atrodas Ventspilī, Zaļā ielā 6.
Manā projektējamā savrupmājas teritorijā dzīvo divi gados paveci cilvēki, kas vēlas vidi ap sevi sakārtot, lai visu savu brīvo laiku varētu pavadīt konfortabli.
Šīs savrupmājas teritorijā atrodas dzīvojamā ēka, garāža, pirtiņa, malkas šķūnis un uz pamatiem būvēta stikla siltumnīca. No apkārt esošajiem kaimiņu gruntsgabaliem un no ceļa zonas šī savrupmājas teritorija ir atdalīta ar žogu.
Šis objekts ir samērā sarežģīts ar to, ka ļoti mazā teritorijā samērā lielu daļu aizņem ēkas. Vēl manā projektējamā teritorijā atrodas daudz vecu, ārā ņemamu augļu koku un augļu krūmu un iebraucamā daļa no dārza daļas ir atdalīta ar žogu un vārtiņiem, lai dārza daļa nevarētu iekļut suns.
Pamatprasības šajā objektā ir neizveidot pārāk lielus puķu, kokaugu stādījumus un ceļu laukumus, lai tas optiski nesamazinātu dārza telpu.
Es šajā objektā projektēšu nelielu sakņu dārzu, kas būs norobežots no pārējās dārza daļas ar zāliena palīdzību. Pārējā dārza daļā es paredzēšu košumdārzu, kurā atradīsies arī atpūtas vieta. Man ir ļoti rūpīgi jāizvēlas vieta, kur izveidot atpūtas laukumu, lai tas būtu aizsegts no stipra vēja un, lai tas atrastos pēcpusdienas saulē.
Stādamo materiālu ir paredzēts iegādāties tuvākās stādaudzētavās- “Olaine”, “Basteji”, “Dundaga”, “Arumi”, “Blīdene”, “Mārtiņdārzs”, “Īve”.
Zāliena sēklas ir paredzēts iegādāties Ventspils “Kurzemes sēklas” veikalā.
Melnzemi, granti un smiltis es ieteiktu iegādāties no Ventspils firmas “Ventspils labiekārtošanas kombināts”.
Izejas materiāli pēc kuriem es veidoju projektu ir Inventerizācijas plāns Zemes grāmatai un fotogrāfijas, kurās es fiksēju nozīmīgākās vietas šajā obektā. Kokus, krūmus un puķu dobes, kas nebija plānā es uzmērīju pati. Lai izveidotu atbilstošu projektu savrupmājas saimnieku vēlmēm un vajadzībām es vadījos pēc sarunas ar viņiem un viņu izteiktajām vēlmēm. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1186407
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties