Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:147950
 
Vērtējums:
Publicēts: 10.01.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Kopš laika, kad cilvēki sāka intensīvi lietot internetu pastāvējušas arī idejas par virtuālo universitāti jeb iespēju iegūt papildus izglītību ar interneta starpniecību mācoties brīvajā laikā un neapmeklējot fiziskas nodarbības, kādas tiek nodrošinātas mums zināmajās augstākās izglītības iestādēs.
Kas ir virtuālās universitātes?
Virtuālās universitātes ir iespēja visiem, kuriem ir pieeja internetam par brīvu vai arī par salīdzinoši mazu samaksu saņemt papildus izglītību un pat starptautiski atzītus augstākās izglītības iegūšanas diplomus akreditētās studiju programmās. Pagaidām virtuālās universitātes piedāvā tikai pirmā un otrā līmeņa augstākās izglītības iegūšanas iespēju, bet tehnoloģijām attīstoties noteikti ar laiku ar interneta starpniecību būs iespēja iegūt arī augstāka līmeņa augstāko izglītību. Virtuālās universitātes galvenā atšķirība no fiziska lekciju apmeklējuma ir intensīvais patstāvīgais darbs, jo studentam ņemto vielu ir jāapgūst pašam izmantojot pasniedzēja ieteikto literatūru, tomēr konsultācijas un diskusijas ar kursa biedriem neizpaliek izmantojot specializētus forumus, lai palīdzētu studiju procesā un daļa mācību procesa tiktu pavadīta ņemot no un dodot saviem līdzgaitniekiem, daloties zināšanās.
Kaut arī virtuālās universitātes definīcijas tiek formulētas dažādi, šī ir viena no konkrētākajām:
Par virtuālo universitāti sauc tādu studiju organizāciju, kas pilda universitātes funkcijas veidojot virtuālu studiju vidi, bet, kurai nav reālu ēku, auditoriju, kopmītņu, studentu klubu un citu universitātēm raksturīgu pazīmju. (http://www.internet-uni.lv/izm/chapters/main_1_1.html#lvvirtuni)…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties