Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:147328
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 12.07.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Egīls Mazūrs
Baltic FCB ir pilna servisa reklāmas aģentūra, kas pārstāvēta visās trīs Baltijas valstīs. Latvijā Baltic FCB pārstāv Egīls Mazūrs un savu darbību reklāmas aģentūra uzsāka 1998.gadā un atrodas Kr. Valdemāra ielā 100. Lietuvā savu darbību tā uzsāka daudz agrāk – 1993.gadā, bet Igaunijā – 1994.gadā. Kā aģentūra par sevi stāsta pati, tad: „Mēs neesam tikai reklāmas aģentūra, mēs strādājam ar saviem klientiem kā ar sadarbības partneriem, izstrādājot tiem labākos mārketinga plānus un atrodot tiem kreatīvus risinājumu. Preču zīmes uzņēmumiem mēs veidojam un attīstām ilgam laika periodam.”

Jānis Bankovičs
Kopš 1992. gada Jānis nodarbojas ar reklāmas biznesu un paralēli ar tekstilmākslu. Viņš pats stāsta:" Bija posms, kad es neaudu, pēc tam atsāku. Man nav daudz hobiju, viens no tiem – aušana, kas mani relaksē. Tā ir mana pasaule, kad varu darboties ar krāsām, faktūrām un dzijām." Jānis uzsver, ka par tekstilmākslas sasniegumiem Latvijā var pateikties izcilajam tekstilmāksliniekam, keramiķim, pedagogam profesoram Rūdolfam Heimrātam. "Manuprāt, tekstilmāksla ir gan lietišķā, gan tēlotājmāksla. Austie, batikotie darbi ir paņemami rokās, tie ir silti un mīļi, bet tos var vērot no attāluma kā gleznas. Man tekstilmāksla šķita interesanta, tāpēc izvēlējos to studēt 80. gadu beigās Mākslas akadēmijā." Šogad, absolvējot maģistrantūru, Jānis aizstāvēja vērienīgu darbu – vēsturisku pētījumu par tēmu, kā pirms 50 gadiem (1961. gadā) Mākslas akadēmijā R. Heimrāts izveidoja Tekstilmākslas nodaļu. Reklāmas aģentūras Parnass direktors un domubiedru grupas "Tīri meži" dalībnieks.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1324222
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties